Вучић претвара децу у робове а најављује нову подршку рађању деце

1

лан је за Вучића обаваљао прљаве послове (фото: predsednik.rs, Јутјуб)

Председник Србије Александар Вучић честитао је свима који данас славе Аранђеловдан, и поручио да ће у наредних 10 дана бити позната целовита и свеобухватна подршка политици рађања деце у Србији.

“У овом дивном дану, желим да обавестим грађане Србије да ћемо у наредних десет дана изаћи са целовитом и свеобухватном подршком политици рађања деце у нашој Србији”, написао је председник Вучић на Инстаграм налогу будућностсрбијеав.

Поручио је да све што радимо, све што градимо, нема никаквог смисла, уколико не буде оних који све то могу да сачувају и унапреде у будућности.



“Ово што сам написао биће велика вест, због значајног увећања давања од стране државе свим женама које се одлуче да роде децу. Нека живе деца Србије!”, написао је председник.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



РТС

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вучић претвара децу у робове а најављује нову подршку рађању деце

  1. Predsjedniče,
    Ne pravi država djecu niti treba da ih odgaja.
    Uloga države je da njihovi roditeli imaju zaposlenje od koga bi trebalo primjerno da žive i odgajaju svoju djecu , naravno bez pedera i sodomita kojima država omogućava sva njihova prava a koja su iznad prava ,,običnih građana “

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *