Ексклузивно: Британски доктор тврди све је лаж и све је део глобалног пројекта који води у контролисани хаос!

1

Протест у Француској због обавезне вакцинације (REUTERS/Pascal Rossignol)

Британски доктор, у ексклузивном интервјуу за лист Proktektor изјавио је да је све што се дешава око нас једна велика глобална игра!

“Тешко ми да је да учествујем у овоме јер идемо ка свету хаоса, али организованог хаоса, где се полако губе све слободе. Нове генерације младих никада неће знати шта је то слобода, неће познавати живот пре короне,” рекао је цењени пулмолог који је желео да остане анониман.




“Волео бих да сам храбрији, да јавно изађем и кажем: Људи ово је све лаж. Корона је само средство за увод у хаос којим ће велики глобалисти “спасити” свет, претварајући нас у робове, бројке. Прво ће изазвати хаос, а затим ће путем већ припремљених и опробаних метода тај хаос исконтролисати, глумећи спасиоце човечанства.”

Он је такође додао да се неће вакцинисати и потврдио да се број његових колега који спроводе управо агенду обавезне вакцинецаије није вакцинисало, као и да теорије које се тичу састава вакцина не само да нису завера већ је истина још гора!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Ексклузивно: Британски доктор тврди све је лаж и све је део глобалног пројекта који води у контролисани хаос!

  1. Zašto, pobogu, ovo obvezno cijepljenje za 1. zemlju, počinje tek 1. veljače 2022??? Ako ih ti tirani već planiraju provesti, ne postoji ništa na svijetu što bi ih spriječilo da to učine sutra. Ionako ih nitko nije mogao zaustaviti. Ali zašto tako dugo vrijeme čekanja.
    Postoji samo jedno logično objašnjenje za ovo pitanje. Psihološki pritisak na stanovništvo treba masovno pojačati u ova gotovo dva i pol mjeseca. Drugim riječima, mase dosad nesagledivih odbijatelja cjepiva moraju biti prisiljene “dobrovoljno” naletjeti na iglu. Ali zašto ti je to “dobrovoljno” toliko važno? Odgovor je vrlo jednostavan. Sve dok osoba nešto radi “dobrovoljno”, on sam snosi odgovornost i odgovornost za to. Čim se to doista dogodi službenom državnom prisilom, pravnu odgovornost snosi onaj koji je izdao nalog. Pravno nevjerojatna razlika i s obzirom na moguću prijetnju Nürnberških suđenja 2.0 možda vitalna.
    Dolazi li ta obveza cijepljenja u veljači doista u Austriji ili ne, samo Bog zna. Tirani se, međutim, bave samo prisiljavanjem što više ljudi da uzmu injekciju otrova bez odgovornosti. Mi smo u završnici, samo je pitanje ustrajnosti dok se cijelo zdanje laži ne uruši. Što će se nesumnjivo dogoditi, jer kombinacija “proboja cjepiva” i oštećenja cjepiva više ne može ostati tajna, čak ni mendaciozni i korumpirani masovni mediji više ne pomažu. Imajući to znanje na umu, kriminalne elite nemaju izbora nego gurnuti papučicu gasa do drske. Ustrajnost i ne predajte se sada je moto! Ponestaje im vremena, ne nama…
    Molim vas, podijelite ovaj tekst svugdje, neznanje i panika u populaciji su najjače oružje elita. Naša kičma i ustrajnost. Ako pobijedimo i ne popustimo, cijeli ovaj kriminalni sustav će se prevrnuti na globalnoj razini. A to je odavno trebalo.”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *