Ковид терориста признао: Вакцине можда нису ефикасне

1

Министар здравља Велике Британије Саџид Џавид поручио је да би вакцине против ковида 19 могле бити мање ефикасне против новоидентификоване варијанте корона вируса.„Оно што знамо је да овде постоји значајан број мутација, можда дупло већи број мутација које смо видели у варијанти Делта”, рекао је Џавид новинарима, преноси Ројтерс.

Према британском министру, то указује да би она могла бити више заразнија и да би садашње вакцине које имамо на располагању могле бити неефикасне.

Научници су упозорили да нови сој корона вируса који има „екстремно велики број” мутација може да изазове нове таласе болести, заобилазећи одбрамбене механизме организма.



Геномским секвенцирањем је потврђено само 10 случајева ове варијанте вируса у три земље, али је овај сој изазвао озбиљну забринутост међу неким истраживачима, јер бројне мутације могу омогућити вирусу да заобиђе имунитет, преноси „Гардијан”, јавља Танјуг.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Варијанта Б.1.1.529 има 32 мутације у спајк протеину, делу вируса који већина вакцина користи да припреми имуни систем за борбу против ковида.

Ова варијанта је први пут примећена у Боцвани, где је секвенцирањем потврђена код три случаја, а још шест је потврђено у Јужноафричкој Републици и један случај у Хонгконгу код путника који се враћао из Јужне Африке, наводи британски лист.

[table id=1 /]



Политика

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Ковид терориста признао: Вакцине можда нису ефикасне

  1. Министар “здравља” (смрти) Велике Британије је лажов који прича о “мутацијама” непостојећег “вируса”, што у преводу значи да позива на нове рунде “вакцинације” јер, по њему и осталим сотонистима, за сваки нови тзв. “сој” треба и нова “вакцина” и тако до краја скраћеног животног века сваког зомбија који на то пристане. Једино што мутира јесте лаж који пласирају путем мас медија сотонистички пијуни попут “уваженог” министра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *