РУСКИ ЛЕКАР ОТКРИО НАЈЈЕФТИНИЈИ НАЧИН ДА ОЈАЧАТЕ ИМУНИТЕТ: Ових 6 биљних чајева су најбољи, а 1 од поврћа је БОМБА

0

(Фото: Depositphotos)

Ово су убедљиво најбољи чајеви за имунитет по речима руског стручњака.

Чак и лекари се слажу да један од најједноставнијих начина и најјефтинији да ојачате имунитет у зимском периоду представљају чајеви. Неки посежу и за прекомерном употребом белог лука, било у комбинацији са медом или самостално, али за оне “осетљивог њуха”. чајеви су свакако боље решење.

Да бисте у зиму ојачали имунитет и заштитили се од болести, руски лекар Руслан Платошин препоручује да се бавите спортом, чешће проветравате прозоре у стану, и што је најважније, кувате и пијете биљне чајеве.



Складиште витамина

“Свим својим пацијентима саветујем да воће једу чешће и у већим количинама него раније. Посебно се препоручују цитруси, који су изузетно богати витамином Ц. Ништа мање ефикасно у борби против сезонских вируса није ни поврће. На пример, шаргарепа”, каже Платошин.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Имуни систем можете ојачати не само воћем и поврћем, већ и уз помоћ једнако укусног и здравог чаја од лековитог биља.

Како напомиње доктор, већина биљних напитака савршено освежава организам, што је веома важно зими, када смо у паду са енергијом. Овај стручњак је издвојио и неколико чајева које је најбоље пити зими јер садрже веома корисне елементе за здравље организма, а то су они од ђумбира, шипка, лимуна, нане, липе и удике (вибурнума).

По жељи можете да им додате шећер или мед, али је најбоље да их пијете незаслађене. Ови шриродни напици су далеко ефикаснији за здравље од синтетичких витамина из апотеке.

Такође, лекар саветује да ојачате имуни систем чајем од поврћа. Припрема се једноставно: на ситно нарендајте малу сирову цвеклу и две свеже шаргарепе, прелијте кипућом водом и оставите да се кува 15 минута. Након овог периода, чај треба процедити кроз сито, додати му кашику меда, промешати и можете да га пијете.

Прочитајте још:  Универзитет у Бостону ствара сој ковида који има 80% смртност код мишева

[table id=1 /]



Мондо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *