КРАЉЕВСКУ ПОРОДИЦУ ПРАТИ ЈЕЗИВО ПРОКЛЕТСТВО! Несреће, скок на литице у бездан, бежање из земље и мистериозне враџбине, а ту није крај ужасу!

0

(фото:Shutterstock)

Шта се тачно догађа иза затворених врата палате, ретки знају.

Здравствено стање принцезе Шарлин последњих је дана горућа тема светских таблоида, а након што су сви почели да сумњају да је палата Монака рекла истину о њој, продубила се и теорија завере која већ годинама прати њихову краљевску породицу.

“Проклетство Грималдија” сеже далеко у историју, још од првог принца Ренијеа. Према наводима теоретичара завере, принц се онда заљубио у девојку која је заправо била вештица. Водио ју је у шетње, а како је није могао завести, насрнуо је на њу. Одбила га је неколико пута, а како је то све било на срамоту њене породице, на крају се бацила с литице пред његовим очима.



“Ни један Грималди неће имати среће у браку2 – рекла му је пре него што се бацила у смрт.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Неколико стотина година касније многи верују како је проклетство стварно. Млађа сестра принца Алберта, Стефани, двапут се развела, а супруг његове старије сестре Каролине преминуо је у несрећи на мору када је имао 30 година. Албертова мајка, Грејс Кели, погинула је у саобраћајној несрећи 1982. године, а то је једна од највећих трагедија с којима се палача суочила последњих година.

Сада су очи јавности упрте у његов брак с принцезом Шарлин. О проблемима у њиховом браку непрестано се шушкало током њеног боравка у Јужноафричкој Републици и многи су сматрали да му се више неће вратити, но он је те гласине упорно и оштро порицао, а ових су се дана појавиле и гласине да јој велику подршку пружа руски милијардер Владимир Доронин, који је познат и као бивши вереник супермодела Наоми Кембел.

Прочитајте још:  Протоколи британске круне

Тхе Даилy Беаст пише како је Шарлин несрећна у том браку дуги низ година. Извор који је био са краљевским паром на ручку у палати пре неколико година тврди како је принцеза тихо јецала током целог ручка, а Алберт није ни трепнуо. “Алберт није прихватио да она дословно поред њега седи и плаче. Није ми јасно због чега се није само устала и отишла. Вероватно је хтела да се њена несрећа види”, рекао је извор. Каже како је цела ситуација била и више него непријатна.

Принцеза Шарлин наводно је неколико пута покушала да побегне из Монака, а ни једном јој до краја није успело. Шта се тачно догађа иза затворених врата палате, ретки знају. Албертова супруга наводно је још 2011. године покушала да побегне пре венчања, разговарала је са јужноафричким изаслаником у Паризу, али на крају јој је одузет пасош и није могла да оствари свој план. Палата је све те наводе оповргнула.

Шта ће се дешавати са принцезом Шарлин, њеним опоравком и супругом, видеће се у наредном периоду.

[table id=1 /]



Ало/Ђ.М.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *