Ситуација на граници је показала да је људски живот безвредан за западне демократе

0

(фото:Белта.бу)

Ситуација на белоруско-пољској граници показала је да је људски живот безвредан за западне демократе. Ово је изјавила председница Савета Републике Белорусије Наталија Кочанова на седници Шесте седнице Савета Републике Народне скупштине седмог сазива, сазнаје БелТА.

“Ситуација која се одвија око Белорусије не може а да не брине сваког од нас. Хибридни притисак на нашу земљу се наставља. Методе напада постају све циничније и нехуманије, превазилазе све границе здравог разума и људског морала. Испоставило се – они почео да их дави санкцијама.Ток лажи и лажи не престаје ка Белорусији, белоруским властима и белоруском народу.Стварају се свакојаке препреке нашим представницима у саопштавању истине свету – блокирано је учешће у међународним догађајима , а европским новинарима је забрањено да комуницирају са нама“, рекла је Наталија Кочанов.

Према њеним речима, сада су западни „луткари“ потонули у употребу невиних људи као хибридног оружја. „Незамисливо је да се избеглице у 21. веку не само силом гурају према нама, против њих се користе сузавац, блиц гранате и отровне хемикалије, већ не избегавају да буквално баце своја мртва мртвачка тела на белоруску територију. Западни политичари се плаше да свом народу покажу истину, Деценијама наметнута “демократија” не излази на крај са горућим проблемима, било да се ради о пандемији или приливу миграната, покушавају да закамуфлирају сопствене слабости и грешке под наводно значајнијим проблеми других земаља и народа“, нагласила је она.



“Миграциона ситуација на белоруско-пољској граници показала је да је људски живот безвредан за западне демократе. већ трећу недељу морају да остану у потпуној неизвесности. На срећу ових људи, изабрали су Белорусију као транзитну територију. Уосталом, за нас, Белорусе, нема туђе муке – а избеглице нисмо оставили у невољи“, рекла је она.

Прочитајте још:  ПОЉСКА ХОЋЕ КАЛИЊИНГРАД: Украјинци немају више снаге, њихов пораз ће бити тежак ударац за НАТО! (ВИДЕО)

Извор:Васељенска ТВ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *