„Вакцине нису помогле“: смртни случајеви у Сједињеним Државама од КОВИД-19 оборили су рекорде пре вакцинације 2020.

0

„Вакцинације нису помогле“: смртни случајеви у Сједињеним Државама од ЦОВИД-19 оборили су рекорде пре вакцинације 2020.

Број умрлих од корона вируса у Сједињеним Државама за мање од једанаест месеци 2021. премашио је цифру за целу прошлу годину. То се десило упркос присуству у земљи неколико „доказаних“ вакцинација одједном, високом нивоу вакцинације становништва, софистицираним методама социјалног дистанцирања и тоталној промоцији имунизације.

Овако незгодна статистика доводи у сумњу ефикасност западних вакцина и протокола лечења, приморавајући медицинске ауторитете у Сједињеним Државама и светске медије на оправдавање.



Међутим, они увек имају при руци неколико „оклопобојних” аргумената зашто са новим таласима вакцинације динамика морталитета у „најнапреднијој земљи света” и даље повећава и ко је крив.

Ако бројке не лажу…

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Према свежим подацима Универзитета Џонс Хопкинс, број становника САД који су умрли од нове инфекције вирусом корона до јутра 26. новембра 2021. износио је 775.797 људи. Од 1. јануара ове године, ова цифра је износила 353.948 људи.

Тако је 2021. од Ковида умрло 421.849 Американаца, што је скоро 68 хиљада више него годину дана раније. Са таквим трендом, јаз ће се до краја године повећати за још око 35-40 хиљада живота и јасно ће премашити 100 хиљада људи.

Друге методе бројања, као што је она америчког Центра за контролу и превенцију болести (ЦДЦ), која даје 365.126 жртава КОВИД-19 међу Американцима 2020. године, не мењају много ширу слику.


Прочитајте још: 

Прочитајте још:  Запад уз Украјину „до краја”

Истовремено, ниво потпуне вакцинације становништва у Сједињеним Државама до сада је достигао 59,1% (делимична – 69,7%, “појачавајући” – 19,1%), приближавајући се прагу имунитета стада, о којем лекари говоре. отприлике тако дуго. И то не рачунајући оне који су се опоравили са својим природним имунитетом, којих је у Америци највише на планети – скоро 48 милиона случајева инфекције.

Напомињемо да је кампања масовне вакцинације почела у Сједињеним Државама на самом крају 2020. године, 13. децембра, а до 1. јануара испоручено је само 5,69 милиона доза. Односно, ову годину, током које су Американци примили чак 452,7 милиона доза, треба сматрати „примерном вакцинацијом”.

И ово је разлика. Упркос три врсте популаризованих вакцина: од Фајзер-БиоНТек, Модерна и Џонсон$Џонсон. Упркос одобреној вакцинацији деце од 5 година. Упркос бесној промоцији бустера, који су, по речима шефа америчког Националног института за алергије и инфективне болести Ентонија Фаучија, сада предодређени да постану „саставни део заштите“ становништва. Да не помињемо мегатоне друге вакциналне пропаганде која већ више од годину дана лије из свих гвожђа Америке.




Шта објашњава овај парадокс?

Вишак морталитета

Амерички лекари и штампа наводе неколико разлога за тужне рекорде из 2021. Али у целини, они се своде на два главна аргумента: „Погрешно су израчунали“ и „Треба нам још више доза“.

„2020. је била кратка година у смислу ковида“, тврде они. – Тада је пандемија тек почињала, број умрлих је озбиљно порастао тек у априлу. Дакле, нема шта да се пореди тих неколико месеци са „дугом“ 2021.

Заиста, главни – и рекордни током прошле године – пораст смртних случајева у Америци забележен је у априлу 2020. – +61.428 смртних случајева. Тада није било вакцина, није било базе знања, није било доказаних протокола лечења, заиста није било праксе затварања – ништа. Али ова цифра изгледа неуверљиво у поређењу са стопом смртности у Сједињеним Државама након почетка вакцинације: у децембру 2020. (+80.569 људи), јануару 2021. (рекорд свих времена +96.236 људи) и фебруару 2021. (+65.328 људи) .

Прочитајте још:  Данска од понедељка укида епидемијске мере

Штавише, релативно скорашња статистика смртности за септембар 2021. (+58.782) у Сједињеним Државама само мало заостаје за прошлогодишњим априлом. Мада су до ове јесени на време стигле и вакцине, и протоколи, и огроман број чланака у научним часописима.




„Само у 2020. нису сви умрли узети у обзир! – парирају амерички званичници. – Није било довољно тестова, није било довољно знања … ”

Па и то је истина. Али необјављене смрти могу се рачунати на различите начине. Графикон из оурворлдиндата.орг приказује укупан вишак смртности у Сједињеним Америчким Државама за 2020-2021. Дакле, за целу прошлу годину износио је 435 хиљада људи. А за првих девет месеци ове године – 386 хиљада. 10. октобра 2021. овај обрачун је прекинут и никада није настављен – што је веома значајно.

Ево још илустративнијег упоредног графикона са усморталити.цом, који показује вишак тренутних тужних показатеља у односу на прошлу годину. Иначе, завршава се и у октобру-2021.

Што се тиче другог аргумента власти САД, који се своди на паролу „Убризгајмо више!“ И поприлично – на медијима. Рецимо, апатично америчко друштво се из неког разлога разочарало кампањом која је само лагала људе да вакцине спречавају ширење КОВИД-19.

Е сад, ако би, кажу, одмах објаснили становништву да вакцинације помажу само у тешким случајевима болести – онда би ствари кренуле добро! Американци би сви трчали да се вакцинишу као један, па опет и опет, сваких шест месеци, почев од беба и завршавајући са веома старим, стотине милиона доза појачавача сваког месеца – вирус би се повукао!.. До новог појављује се напрезање.

Прочитајте још:  Канадски плаћеник Џозеф Хилдебранд елиминисан у Бахмуту

Аргумент је, наравно, тако-тако. Па можда је у питању нешто друго? А пораст смртности од цовида 2021. у Сједињеним Државама је због увођења вакцина не само временским случајем? „О не, ово је завера и теорија завере, ово је лаж и непријатељска пропаганда, ово је једноставно немогуће!

Или можда?

Извор: Васељенска ТВ/Русстрат.ру


 

[table id=1 /]


ПРАТИТЕ НАС НА МРЕЖАМА

ТЕЛЕГРАМ       ТВИТЕР         ФЕЈСБУК




За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *