Најава жига: Неки Швеђани добијају вакциналне пасоше преко ИМПЛАНТАБИЛНИХ МИКРОЧИПОВА

0

Screenshot

Снимак из Шведске показује да људи вољно стављају пасоше за вакцину против КОВИД-а на имплантабилне микрочипове у својим рукама, извештава Самит Њуз.

Да, стварно.

Чипови су почели као модни тренд. Они са имплантатом могу да отварају врата без кључева, плаћају безготовински, показују чланство у теретани и личну карту без картица и новчаника.



И тако природно, зашто се њихов драгоцени статус вакцинације против КОВИД-а не примени и на имплантабилни чип, како би могли да учествују у друштву.

Једна од најпопуларнијих шведских дневних новина, Афтонбладет, извештава: „Набавите свој ковид сертификат у чипу у руци или на другом месту испод коже. Све је популарније уметање чипа у тело са различитим врстама информација, а сада можете да убаците и свој ковид сертификат у чип“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Погледајте:

Док је Шведска углавном избегавала закључавање и обавезно ношење маски, стварајући прилично спектакуларне статистике у поређењу са остатком Европе, тамошња влада је недавно објавила да ће од 1. децембра пасоши за вакцину бити потребни за догађаје којима присуствује преко 100 људи.

С обзиром на покорност коју су милијарде људи широм света испољиле узимајући вакцину против КОВИД-а, немојте се изненадити када видите да владе промовишу имплантабилне микрочипове за биосигурност.

Прочитајте још:  Ухапшен србски владика јер је вршио службу Богу

Апликације за мобилне телефоне се већ користе као пасоши за вакцину, који су де факто личне карте, тако да није велики скок сугерисати да ће у року од једне деценије бити покренута огромна кампања за односе с јавношћу која позива све да се чипују.

Остаје да се види да ли је то засновано на банкарству и ограничењима начина живота онима који одбију да узму чип или ће он бити уведен након нове пандемије.



Не заборавите да је сам пионир „Великог ресета“ Клаус Шваб у својој књизи признао да је имплантабилни микрочип крајњи циљ.

„Неки од нас већ осећају да су наши паметни телефони постали продужетак нас самих. Данашњи екстерни уређаји — од преносивих рачунара до слушалица за виртуелну стварност — готово сигурно ће постати уграђени у наша тела и мозак“, написао је оснивач Светског економског форума.

Научна рука америчке војске, ДАРПА, такође ради на имплантабилним уређајима за откривање КОВИД-а и других вируса, па чак и на примени вакцина и медицинских третмана.

Васељенска

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *