ЕУ Четврти рајх: Хоће да уведу обавезну вакцину, без вакцина ни у продавницу!

1

Вакцина (Фото: Pixabay)

Све је више гласова у ЕУ који траже обавезну вакцинацију против ковида 19. Немачка је већ данас пооштрила мере за невакцинисане грађане, и најавила одлуку да ће вакцинација бити обавезна од фебруара.

Савезна и покрајинске владе у Немачкој договориле су се о строжим епидемиолошким мерама.

У продавницама, као и на културним и забавним догађајима, приступ ће имати само вакцинисани, или они који су се опоравили од инфекције“, рекла је данас канцеларка Ангела Меркел.



„О обавезним вакцинацијама ће се расправљати и гласати Бундестагу. Ако буду одобрене у парламенту, те мере би могле да ступе на снагу у фебруара. 2022“, каже Меркел.

Ако се усвоје те мере, невакцинисани неће моћи ни у продавнице. Дакле у Немачкој се планира локдаун за невакцинисане. То подржава и Олаф Шолц који за пар дана преузима функцију канцелара. Али грађани су сумњичави.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Лично, верујем да је то претерано. Нема сумње да је ово посебна ситуација, али не мислим да је ситуација толико ван контроле да би то оправдало укидање основних грађанских права“, каже грађанин.

„Ја бих то назвала силовањем. Мислим да је ово отишло предалеко јер не треба заборавити да и у власти има разумних људи“, наводи једна грађанка.

Председница Европске комисије јуче је први пут најавила могућност увођења обавезне вакцинације против ковида-19.

Европска комисија нема овлашћења да наметне државама чланицама увођење обавезног вакцинисања, али може да га препоручи.

„Једна трећина европског становништва није вакцинисана: то је 150 милијуна људи. То је пуно. Не може се вакцинисати свако, на пример, врло мала деца или особе с посебним здравственим стањем, али велика већина би могла И зато мислим да је разумљиво и примерено сада водити ову расправу о обавезној вакцинацији у Европској унији“, истиче Урсула фон дер Лајен.

Прочитајте још:  Србија и Мађарска спасиле земље ЕУ од продора стотина хиљада илегалних имиграната

Грчка је прва у Европи увела обавезну вакцинацију, али само за грађане старије од 60 година. У Грчкој је данас откривен и први случај новог соја коронавируса.

„Било је само питање времена када ће први случај бити откривен. Што се тиче преносивости, за сада не знамо детаље и прерано је доносити закључке“, рекао је др Теоклис Заутис, Директор Завода за јавно здравље Грчке.

У страху од петог таласа, све више држава у Европи разматра пооштравање мера или увођење обавезне вакцинације.

[table id=1 /]



Н1

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ЕУ Четврти рајх: Хоће да уведу обавезну вакцину, без вакцина ни у продавницу!

  1. Тзв. “државама” и светом управља сотонистичка јудео банкарска наднационална елита-господари новца, а тзв. гојске “владе” су само колонијална админисрација која спроводи сотонистичку јудео масонску агенду поробљавања човечанства која се креће у смеру: “И учини све мале и велике, богате и сиромашне, слуге и господаре те им даде жиг на десној руци њиховој или на челима њиховим тако да нико не може ни купити ни продати осим ко има жиг звери, име њено или број имена њеног.” План поробљавања гојских народа и зацарење јудејског “месије”-Библијског антихриста описан је у Протоколима сионских мудраца који су се највећим делом остварили, а сада улазимо у финале тог пакленог плана. Знало се од самог почетка да сотонисти преко марионетских гојских влада циљају на тзв. “обавезну вакцинацију” по ефекту куване жабе, секвенцуинално, мало по мало да се стока не би превише ритала. Господари новца су и господари мас медија, великих корпорација, УН, СЗО и осталих наднационалних структура, а такође и господари су ратова, револуција, анархије, хаоса… тако да следи велика невоља какве није било од постања света нити ће бити по речима Христовим. Свршетак ће им бити по делима њиховим јер Господ има задњу реч. Следи лудило апокалипсе. Бог ће скратити дане. Маран Ата!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *