ДРАМА У БРИТАНИЈИ: У тоалету поред кабинета Бориса Џонсона нађен кокаин

0

Борис Џонсон (Фото: АП Пхото/Алберто Пеззали)

Трагови кокаина наводно су откривени у тоалету који се налази близу канцеларије премијера Британије, Бориса Џонсона.

Ова вест стигла је усред све веће забринутости због употребе дрога, као што је кокаин, и других илегалних супстанци у парламенту.

Вест долази и након што је Џонсон разговарао о својим новим плановима за сузбијање употребе и дистрибуције дроге широм Уједињеног Краљевства, како би “били пример”.



Како је пренео Тхе Тимес, трагови кокаина су идентификовани у тоалетима који су најближи Џонсону и министарки унутрашњих послова, Прити Пател, као и у близини кабинета Нормана Шоа Норта и Ника Томаса-Сајмондса.

Укупно 12 локација широм Вестминстера тестирано је помоћу марамица за откривање – све осим једне откриле су доказе о употреби кокаина, укључујући места ограничена на оне са парламентарним пропусницама, наводи се у извештају.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Два дилера дроге су такође ухапшена на или око скупштинског имања током прошле године, као и 13 особа које су приведене због поседовања дроге.

[table id=1 /]



Еспресо.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *