Панична Аутоцензура! ТВ емисија обрисала анкету са друштвених мрежа након што је 89% гледалаца гласало против обавезне вакцинације

0

(фото:Принтскрин)

Телевизијска емисија ИТВ-а ‘Добро јутро Британијо’ наишла је на бројне критике на друштвеним мрежама након брисања анкете која је показала да се велика већина испитаника противи обавезној вакцинацији против Ковид-19.

Анкета, која је гледаоце питала да ли је “време да вакцине постану обавезне” као одговор за наводно ширење варијанте Ковид-19 Омикрон, објављена је на Твитеру у уторак и убрзо је добила више од 42.000 гласова.

Невероватних 89% оних који су гласали противило се било каквој идеји да вакцинација буде обавезна, са само 11% који су били за.

Међутим, након што је анкета постала вирална, корисници друштвених мрежа приметили су да ју је администратор Твитер налога Гоод Морнинг Бритаин обрисао, а критичари су оптужили програм да покушава прикрити јавни консензус.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Зашто сте избрисали ову анкету, да ли зато што су вам рекли да то урадите? Или зато што показује да људи не подржавају ово с**ње, ову тиранску будућност коју ваше колеге желе” написала је једна од неколико хиљада особа које су са пуним правом критиковале овај вид паничне цензуре.

 

Администратор Good Morning Britain – емисије чији је водитељ био контроверзни проваксерски коментатор Пиерс Морган – није гледаоцима и публици објаснио зашто је уклонио анкету.

Прочитајте још:  Северна Ирска би могла изаћи из Велике Британије

[table id=1 /]



Нулта тачка

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *