(фото:Иван Јовичић)

Да разјаснимо мало боље!!!

Ко је Саво Манојловић, лажни еколог?

Ради се о опортунисти, који воли да седи на више столица. До 2012., интереса ради, био је симпатизер ДС и Тадића. После 2012. постао је симпатизер СНС и председника Вучића, чију корист извлачи и дан данас. Ради у државној институцији. На посао у Институту не одлази, иако уредно прима државну плату. На посао иде у НВО „Крени-Промени“ где је директор. Екологијом се бави у последња три месеца. Није ни млад, дубоко је зашао у 37-у годину живота.
„Крени-Промени“ је нови пројекат оних западних кругова који организују обојене револуције. Њихови пројекти су били „Отпор“, „Жута патка“,„1од 5 милиона“ итд. Рухо у које је заогрнута ова НВО је екологија. Нико од 8 лидера НВО „Крени-Промени“, који су наведени на сајту, нема никакве везе са екологијом, нити су се тиме бавили, нити су се школовали за то. Све особе које ћу поменути, „екологијом“ се баве по „задатку“ тек у последња три месеца. Друго, сви ови „млади“ имају готово 40 година. Ова лажна НВО најављује да ће учествовати на изборима 2022.


На сајту НВО „Крени-Промени“ је наведено ко води ову политичку организацију, коју финансирају многи са запада, нпр. Фондација Рокфелер. Првонаведени лидер је Марина Павлић- „Извршна Директорка“. Марина Павлић је филозоф. Никада се није бавила екологијом. Има 38 година. Истовремено Марина Павлић је други човек, једне друге НВО „Србија у Покрету“. На сајту „Србија у Покрету“ стоји да је Марина Павлић „Организаторка заједница“. Обе НВО примају стотине хиљада евра грантова са запада. Помињем и ову НВО, због тога што и она организује насилне блокаде. На сајту „Србија у Покрету“ стоји да је НВО основана 2009. године. Финансира је пре свега „УСАИД“, „Сорош фонд“, „Истиномер“ и још 9 организација. Председник „Србије у покрету“ је извесни Душан Стојичић који има 38 година, економиста. Никада се није бавио екологијом. Пријатељ је Саве Манојловића.

Прочитајте још:  Шаровић: Основаћу политичку организацију с једним циљем - да срушим режим

Вратимо се сада на НВО „Крени-Промени“. Поред гђе Павлић и Манојловића, лидери су још: Лука Савовић-„Тецх Директор“; Данијела Хамадто-„Асистент Извршне Директорке & Администрација“; Никола Арсенић-„Кампање & Медији“; Кристина Урошевић-„Кампање & Координатор Волонтера“; Александар Ђорђевић-„Тецх & Аналитика“ и Наташа Влајсављевић „ПР“. Као што видите нигде не пише да је било ко од лидера „Крени-Промени“ еколог, или да му је задужење екологија. Коначно дођосмо до „младог“ лидера Сава Манојловића.

Формално други човек НВО „Крени-Промени“ је Саво Манојловић-„Директор Кампања“. Он је медијски најекспониранији, гостује у медијима, запад га пројектује за лидера. Саво је у 37-ој години живота. Представљају га као младог лидера еколога, стварајући утисак да има двадесет и нешто година. Саво Манојловић се никада у својих 37 година није бавио екологијом. То се види из његових биографија из „Института за упоредно право“ и са сајта „Истиномера“. Рођен је у Приштини (до Косова и Метохије му је стало ко до лањског снега). Подржава га Виола фон Крамон промотерка лажне државе Косово и особа која негира постојање СПЦ. По занимању је правник. Мастерирао је радом „Појединачни политички акти – разграничење од управних аката“. Као што видите, Саво Манојловић нема везе са екологијом и заштитом животне средине. Хвали се како је завршио курс на Харвардовој Кенеди школи, исто као и лидер НВО „Србија у покрету“ – Душан Стојичић. Док је студирао, и после студија, све до 2012. Сава Манојловић био симпатизер ДС и Бориса Тадића. Тако је себи, током студирања обезбедио стипендије Владе Републике Србије, Клуба привредника, Ротарy клуба Београд Чукарица и Фондације Конрад Аденауер!?! Као што је из интреса био симпатизер жутих до 2012., тако се Манојловић врло лукаво и опортуно, после 2012. претварао да је симпатизер Српске напредне странке. Успео је да се запосли 2015. у државном „Институту за упоредно право“. Тренутно је у статусу истраживача сарадника. Као правник је радио и као млађи саветник у Уставном суду Републике Србије (2015.). Био је секретар радне групе Министарства финансија (2013. -2014.). и учествовао је у писању нацрта постојећег Закона о финансирању политичких активности. Био је координатор или сарадник на 3 пројекта Агенције за борбу против корупције од 2012. – до 2016. године. Никада се као што видите није бавио екологијом, већ правом, правосуђем, побољшањем привредног амбијента, заштитом потрошача, финансирањем политичких странака итд. Да Саво Манојловић ништа не зна о екологији, сведочи и списак његових радова који стоји као део његове биографије на сајту „Института за упоредно право“. Од 16 наведених радова, ниједан нема везе са екологијом, нити животном средином, већ са правном проблематиком.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  "ЂУБРЕ, БОЛЕСНИKУ, НАРИKАЧО" Ово је речник председнице Одбора за културу!

Саво Манојловић је члан много невладиних организација и политичких удружења. Сам каже да је председник “Удружења за заштиту уставности и законитости” (а крши Устав и законе Србије!?!). Саво Манојловић је и члан НВО „Грађанске иницијативе“, другосрбијанске, аутошовинистичке НВО која оптужује Србију да је починила геноцид у Сребреници. Саво Манојловић је такође и члан политичке организације „Скупштина слободне Србије“. И на крају лидер је НВО „Стани-Промени“. Чини се да нема организације или НВО чији члан није Саво Манојловић.

[table id=1 /]



Иван Јовичић/извор

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Ко је Саво Манојловић, лажни еколог?

  1. Даклем, да не би подржавали Саву Манојловића кога плаћа Сорош, подржавајте АВ кога још више плаћа Сорош а и ми. Јел то треба да се закључи из овог текста. Не најурујте ми овог који је већ опробан и доказан у рушењу Србије да доведете неискусног па да Сорош губи време док и он ко АВ стане на ноге?

    Па не копчају се баш сви у Србији на леђа.

  2. Браво,само наставите са одличним радом,само истина! А сада загребите мало и сазнајте ко је промотер беспкатних књига које у ствари нусу бесплате већ 2 динара по страни,књиге које је украо па штампао,онак ко га подржава црвена песница усране мотке и наравно симпатизер ,,како ведар дува тако се повијам,,свих партија од Вучић Алекса па на фаље,Борис Малагурски,коме се даје простор а ми Срби не можемо да се запислимо.Алек Кавчић,који за себе рече,,идувек сам знао да сам посебан,, Наиме,Алек је основао своју фобдацију 2017, у за некакав читач назван,,патент,,добија око 75 милиона,каже седам година се судио са Марвелом.Ни мање ни више,завршава Царнегие Мелон универзитет,(чувени Царнегие мадон ,филантроп,минер итд,чувен по лоповлуку,бара бар са Ротсилдсима,Рокфелерима) а бранили су га адвокати БИЛ ГЕЈТСА! Царнегие добија спор,Кавачић се појављује у опуштеној Србији,која је пребогата али опустошена од горе ннабројаних,и краде књиге,штампа и рекламира се на свакој плаћеничкој ТВ,упорно тражећи да књиге које је украо,буду признате у школама.Ако неко хоће да поклони нешто,НИКАДА се неће нити истицати нити хвалити нити рекламирати.Алек је филантроп али и пропада и масонерији .Као оне бабе које у време санкција се појаве на ТВ да проричу судбину или Дафимент и Језда.Сада је тужен,али подучен од оних који уништише свет не појављује се на суђењима.Ушао је и у политику а и изјавио како га профит никада није занимао иако је књиге украо и продаје два динара по страни.Употедио је да оно што се дешава њему је неправда и да хе у рангу исто као што хоће Рио Тинто да уради Србији иако је Бил Гејтс такође у истом том Рио Тинту.Његова деца се не школују у Србији ноти цитају уџбенике које је он украо и продаје. Изволите па мало дубље истражите.

  3. Dakle ne smeta vam što nam predsednika savetuju Toni Bler, Bill Klinton, Kušner … koji su nas ubijali ali vam smeta mladi obrazovani pravnik s ebavi ekologijom. Smeta vam jer ste šupljeglavi i ne znate da je pravo ključna struka u ekološkoj borbi.

  4. Dakle ne smeta vam što nam predsednika savetuju Toni Bler, Bill Klinton, Kušner … koji su nas ubijali ali vam smeta da se mladi obrazovani pravnik bavi ekologijom. Smeta vam jer ste šupljeglavi i ne znate da je pravo ključna struka u ekološkoj borbi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *