ЗВАНИЧНО признали: Вакцинисани су једнако заразни колико и невакцинисани

1

Велики тим истраживача из Центара за контролу и превенцију болести (ЦДЦ) и Америчко Министарство правосуђа спровели су велико истраживање у затворима у Тексасу. Ту је избила епидемија короне током лета и јесени 2021. године
Недељама су узимани брисеви и рађени ПЦР тестови свим затвореницима.

Резултат је: Нема разлике између вакцинисаних и невакцинисаних затвореника:

Узорке је дало стотине затвореника, од којих је 78 (82%) било потпуно вакцинисано.



Нису откривене никакве значајне разлике у позитивности РТ-ПЦР теста међу потпуно вакцинисаних (заразни13 дана) у односу на оне који нису вакцинисани (заразни 13 дана), или у трајању позитивности културе вируса (5 дана).

Међу потпуно вакцинисаним затвореницима, укупно трајање позитивности културе било је краће кјод оних који су примили „Модерну“ у односу на примаоце вакцине Фајзер и Џонсон и Џонсон.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ни један од заражених затвореника није преминуо од Ковида-19, иако је више од 70 одсто прекомерне тежине, недовољно физички активно са ограниченом затворском исхраном. Једна вакцинисана и једна невакцинисана особа су хоспитализовани. Најчешћи симптоми болесних били су цурење из носа, ослабљено чуло укуса и кашаљ.

Закључак

Лекари у јавном здравству требали би сматрати да вакцинисане особе које се заразе САРС-КоВ-2 нису ништа мање заразне од невакцинисаних особа. Ови налази су од критичне важности, посебно у групним окружењима где пренос вируса може довести до великих епидемија (канцеларије, болнице, домови старих…). С тим у вези, нема оправдања да се само невакцинисанима захтева негативан ПЦР тест приликом уласка у авион или затворене просторе.

Аутори су изјавили да немају сукоб интереса и да нису повезани са произвођачима вакцина.

Прочитајте још:  Твитер суспендовао налог шпанског политичара након што је изјавио да "мушкарци не могу да затрудне"

Ову студију финансирао је амерички центар за контролу и превенцију болести, који се финансира из буџета САД.

Дакле, сада је и доказано званично јасно да је увођење ковид пропусница за невакцинисане или карантина за невакцинисане, одраз бруталне дискриминације који нема за циљ сузбијање заразе већ пробљавање становништва фармако мафији и интересима глобалиста.

Србин инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ЗВАНИЧНО признали: Вакцинисани су једнако заразни колико и невакцинисани

  1. Niko ne slusa naucnike, ljude od struke, nobelovce.. luj paster je vec boleanom decaku dao vakcinu kako bi izbegao smrtni ishod.. plan je da se daje vec boleannom a i pitanje i rasprava ide da bi se decak vec opravio postepeno.. evo vec desetina godina sve vise bolesti i novijih i novijih, preko 100 vakcina, milion lekova preparata.. svako i bez i jesnog razreda osnovne skole dovoljno da se sihronizuje sa prirodom.. neka hrana, biljke budu vas lek a ne lekovi, tvorac ciju zakletvu samo recitiju a ne pridrzavaju.. jedino hirurgija leci ali leci izraslinama, propascu koju je upravo farmako industrija izazvala… Prirodno pravo kao i ustav kad su licna svojstva u pitanju i osnovna ljudska prava u pitanju moze sozvoliti upotrebu necega sto se zove nauka, ali ne sme zabraniti.. ne sme ugrozavati ni one koji zele ni one koji ne zele.. za svako apliciranje stoji da se nece praviti razlika na rasu, pol, veru, seks opredeljenje, zdravstveno stanje, invaliditet ili BILO KOJE DRUGO LICNO SVOJSTVO. Svi koji su izgubili clanove zbog ovog ili onog nacina krivca jedino mogu da traze u svoju odgovornost.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *