Гојко Перовић више верује у медицину него у Бога

7

Гојко Перовић

Црква је мјесто – сабрање око Бога, али то не значи да је црква збјег за невакцинисане, казао је архијереjски намјесник подгоричко-колашински отац Гојко Перовић.

Гостујући у емисији „Поп рецензије“ са Павлом Божовићем на Радију Светигора, Перовић је казао да црква вјерује у медицину, али неће одређивати да ли ће се неко вакцинисати или не.

“Исто тако, ако видите човјека са маском у цркви то не значи да он не вјерује у Бога. Немојмо се ругати ником. Битно је да нико никог не смије да приморава ни на шта и не треба осуђивати”, поручио је Перовић.



Истакао је да сваки пут кад би се кроз јавност провукла прича да је црква одговорна за ширење вируса позадина је била идеолошка и политичка матрица.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Навео је да се Митрополија црногорско-приморска увијек трудила да испоштује мјере.

“Нисмо прибјегавали радикалним решењима, али мислим да смо били на висини задатака кад смо се придржавали мјера”, закључио је он.

Стање ствари

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. “Немојмо се ругати ником”
    зашто? ваксери су први почели ругати на 1 000 001 начин чињеницама, измишљеном “пандемијом” “фаталном” опасношћу од некаквих непостојећих мртввих са живим својствима!? “стелт микроорганизам” па наметањем противуставних, противбожијих закона ( да људи нису сви једнаки ваксани и неваксани ) … трпају ђубре у ваксове, убијау све од реда, од чеда у утроби матере, колевке … па до старачког дома и све то по командама не људских свести а овај фићфирић позива на уздржаност – озбиљност док чекамо у реду за вакс аушвиц-јасеновац, само корумпирана будала може бити за “уздржаност” у овом тренутку ,,, пре сто година иста банкстерска багра је изазвала помор људи “вакцинама” бајаги “шпанским грипом”
    … биће да и овај папи цмаче руку … фуј!
    подсетимо се мало шта песник и гуслар поје о стању у СПЦ и подсетите се како је др. Смиља Аврамов обелоданила намеру топ земаља запада и ватикана на трилатерали да теким парама униште Православље, а то су све пословни људи када добију налог за посао они га и ураде, а колико ће га урадити зависи колико им седнемо на руду.
    https://www.youtube.com/watch?v=pHsCfSWeHGM&t=45s&ab_channel=%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D1%81%D0%B0%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%82

  2. свештенство као духовна предводница народа прво треба да наслути опасност ( преча посла и немају као обични људи који брну о преживљавању породице ) за народ и поведу га непогршиво у смеру заобилажења опасности битног по опстанак, а не да га из позадине вуку за рукав док траје крвави обрачун за опстанак, такво свештенство нам и не треба полуфратри, нису баш у првим редовима ваксера али ту су “мудро” да обуздавају противваксере.
    Ово је трећи светски АБХ рат лажима, тровањем и “вакцинама” – отровима, свако ко може нека спасе што више људи од ваксања, као што су неки људи у предходним ратовима су спсавали и наше претке ::: БОРИТЕ СЕ ПРОТИВ ВАКСА У СВОЈОЈ ОКОЛИНИ И СПАСИТЕ ШТО ВИШЕ ДУША ПА АКО ТРЕБА И ИСМЕВАЊЕМ ВАКСА И ЗАБЛУДЕЛИХ “ОВАЦА” – ( извињавма се правим овцама )
    овце су ваксане а вуци нису, е они ће судити ваксерима

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *