Ухапшено 11 особа због порнографије и педофилије

0
полицајци

Полиција

Припадници Министарства унутрашњих послова, Одељења за сузбијање високотехнолошког криминала СБПОК-а, у сарадњи са Посебним тужилаштвом за борбу против високотехнолошког криминала Вишег јавног тужилаштва у Београду, ухапсили су 11 особа.

Ухапшени се сумњиче да су извршили кривична дела приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију, искоришћавање рачунарске мреже или комуникације другим техничким средствима за извршење кривичних дела против полне слободе према малолетном лицу и полно узнемиравање.



„Захваљујући ефикасном и упорном раду припадника Министарства унутрашњих послова, Одељења за сузбијање високотехнолошког криминала СБПОК-а, у акцији „Армагедон”, данас је ухапшено 11 лица која су ширила дечју порнографију, снимала и делила порнографске садржаје малолетним лицима, ових 11 лица су контактирали децу путем интернета и уговарала састанке са њима због сексуалног односа”, навео је министар полиције Александар Вулин, јавља Тањуг.

Експрес вести

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *