ДрКон опет бриљира: Кризни штаб још није дозволио новогодишње прославе

1

Printskrin, TV Prva/arhiva

Епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон изјавио је данас да се непрекидно рекламирају дочеци Нове године на трговима, а да то до сада нико у Кризном штабу није ни одобравао, ни подржавао.

Кон је за РТС рекао да нико није одобрио окупљања више од 500 људи, а да се увелико рекламирају организовани дочеци Нове године на трговима.

„Сигурно неће бити ниједног епидемиолога, бар у Кризном штабу, који ће подржати такве догађаје. Чињеница је да или ћемо радити проактивно или ћемо чекати кад крене пораст па онда предузимати мере, али јефтиније и боље се пролази кад се проактивно ради”, нагласио је Кон, пренео је Танјуг.



Према његовим речима, дочек је окидач за пренос вируса.

Оценио је да се епидемијска ситуација у Србији побољшава из дана у дан, али да упозорава ситуација са омикрон сојем и доласком наших људи из иностранства, где омикрон почиње озбиљно да доминира.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Очекујемо већи прилив и тог вируса и вируса грипа у неком блиском периоду, у наредним данима и већ су многи дошли. Оно што може да се очекује је да застане тај пад”, навео је Кон.

Истакао је да нас у другој половини јануара неминовно чека скок броја новозаражених.

Политика

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ДрКон опет бриљира: Кризни штаб још није дозволио новогодишње прославе

  1. Porobljavanje naroda kao cilj, preko livemernih, prodanih, podkupljivih, ljigasa, necoveka, gnjida nema vise ni covecnosti, politike, razuma, pitanje je gde ce svi koristiti ljigavi kapital kad dodje i njihova glava na red

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *