Фауци каже да не гостите фамилију за време Божића осим ако нису вакцинисани

1

Screenshot

Ентони Фауци је дао све од себе да одигра улогу „гринча“ који је још једном украо Божић у недељу, изјављујући да би Американци требало да се уздрже од било каквих окупљања на којима не знају нечији статус вакцинације, преноси Самит Њуз.

Вероватно Фауци мисли да ако неко у породици није вакцинисан, онда га не пуштајте на окупљање, јер ако само знате да нису вакцинисани, која је сврха?

Фауци је за АБЦ рекао: „Не радите ствари као што су ићи на окупљања са људима за које не знате какав је њихов статус вакцинације“.



Фауци је такође рекао да би било још боље када би људи спроводили тестове на својим породичним окупљањима.

„Неки људи заправо иду корак даље у циљу да се можда чак и тестирају када вам долазе у кућу“, изјавио је он, додајући „Сада имамо много ширу доступност тестова на месту здравствене неге где можете добити резултат за око 15 минута. Дакле, можда бисте желели то да урадите.”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Погледајте:

Фауци звучи као доктор са ЦНН-а који је прошле недеље рекао да би Американци требало да ураде тестове на КОВИД на божићно јутро пре отварања поклона, а затим да носе маске на својим окупљањима баш као што то чини његова породица:

Ниједан од ових доктора није помињао питање да ли породица има природни имунитет. С обзиром на чињеницу да „потпуно вакцинисани“ и даље масовно шире заразу и преносе вирус, можда би то било паметније.

Прочитајте још:  Британска студија: Вакцинисани људи лако преносе делта варијанту КОВИД-19 у домаћинствима

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Фауци каже да не гостите фамилију за време Божића осим ако нису вакцинисани

  1. Virus nije izolovan, lazni testovi na koje su pozitivni i preradjeno motorno ulje, koka kola, fanta, papaja… obdukcije kao najmerodavnije i najsigurnije otkrice za sve zabranjeno… maske na cijoj deklaraciji jasno stoji da ne stiti od virusa.
    U skupstinama, vladama, kriznim stabovima, direktor szo u bal gacicama, druzenje… problem posle 20h, problem Bozic, crkva se polako budi, lekara sve vise i vise…. najpoznatiji lekari, naucnici, nobelovci, karijeristi govore da je sve laz i da je klasicno trovanje… Vi i dalje na tv pricate o necem sto ni sami ne znate a ni gledaoci ne znaju ko je ispod maske ili digitalnog coveka na tv… i bez i malo stida pricate karakteristike o necemu sto zovete virus i to propali student Bil Gejc, ovcar iz Etiopije direktor szo u cijoj zemlji zabelezen pomor vakcinisanih i njega isterali. u srb svi na platnom spisku za one cije ciljeve rade, stanove dele, novac, auta, svi o vakcini govore licemerni, ljudi sa aferama dok strucni suprotno… ubedili su nas da smo nastali od majmuna, da se okrecemo hiljadama km u praznini, da kreator ne postoji, da imamo nekakve granice na zemlji i gde putujemo sa pasosem, gde se zivot zasniva posao kuca i odmor u hotelima… da se maskiramo kao robovi, da skrnavimo Boziji lik, da ne verujemo i mrzimo jedni druge. Da nasa tela, organi nisu nasi, da je nas zivot i sloboda zasnovana na njihovim zeljama i kako oni hoce. Narod to ne zeli, ovi ce da teraju jer gde nema cipovanih i obelezenih tu ne moze agenda proci, agenda prolazi tamo gde je velika vecina obelezenih.. obelezavanje na svakih par meseci. i kazu posle vakcine zivecete normalno, da ali ne po nasoj, prirodnoj, Bozijoj normalnosti vec po njihovoj agendi i najzanimljivije agendu potpisuje vlada, sporazum o maltretiranju a pojedini misle to je za njihovo zdravlje, oni razmisljaju za Peru, a oko Pere umiru od drugih bolesti sto zbog lekova, nezdravog zivota, gladi i mnogih drugih razloga ali Pera je veran i veruje i kad ode e nije na vreme prihvatio agendu a djavo slobodnoumno sprovodi plan i polako porobljava ljude kako ovde tako i za vecne muke

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *