Бил Гејтс: Отказао сам одмор, улазимо у најгори део пандемије, омикрон сај ће све погодити

1

Мултимилијардер Бил Гејтс је изјавио да је отказао своје планове за одмор и упозорио да улазимо у најгори део пандемије коронавируса. Ипак, како је навео, сматра да би пандемија могла да се заврши следеће године.

„Таман када је деловало да ће се живот нормализовати, можемо видети да улазимо у најгори део пандемије. Омикрон ће нас све погодити. Моји блиски пријатељи су већ заражени њиме, а ја сам отказао већину мојих планова за празнични одмор“, поручио је суоснивач Микрософта и један од најбогатијих људи на свету.

Гејтс је истакао и да омикрон неће дуго бити доминантан сој. Претпоставља да ће актуелни пандемијски талас трајати мање од три месеца. Поновио је да ће то бити тешко време, али да се одговарајућим мерама пандемија може окончати следеће године.



Према речима Гејтса, свестан је да је фрустрирајуће то што ће још један празник бити обележен коронавирусом. Међутим, како је навео, пандемија неће трајати вечно.

Нова.рс

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Бил Гејтс: Отказао сам одмор, улазимо у најгори део пандемије, омикрон сај ће све погодити

  1. Prave vakcine da bi ubedili one koji ne zele.. ako je izmet pogan, ne trudite se da stavljate cokoladu preko, vec izbacite izmet i uzimati zdravo.. ni ove sto su primili ljudi umiru jos vise.. onaj koji kaze kome da verujem, ravnozemljasima, cekaj znaci po evoluciji i oni koji su nastali od majmuna dok brao visoke banane su sa velikim IQ?
    Verujte sebi, zdravom razumu ali koja je poenta uticati agresivno na druge, da se shvati da nam je navrdeda bio majmun? od kada se pojavile vakcine ima preko 12 hiljada bolesti, a one istorijske bolesti iz skole pisali su isti ti koji ti kazu da si majmun, da se pelcujes ko stoka i zivis kao rob.. napredna medicina

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *