Творац мРНА ВАКЦИНА ПРОТИВ ВАКЦИНАЦИЈЕ ДЕЦЕ … „Као родитељ и деда предлажем да пружим отпор и да се борим да заштитим своју децу.“

0

Фото: Депозитфото

Др Роберт Малоун, амерички виролог и имунолог, објавио је кратак видео у којем је замолио родитеље да не вакцинишу своју децу против Ковид-19, објашњавајући опасности од мРНА лекова.

„Ја сам лекар и научник, али пре свега сам отац и деда“, каже др Мелоун. „Вакцинисан сам против Ковида и генерално сам за вакцинацију. Целу своју каријеру посветио сам развоју сигурних и ефикасних начина за превенцију и лечење заразних болести.”

„Поента је да пре него што дам вакцину вашем детету – одлука је неповратна – хтео сам да вас обавестим о научним доказима о овој генетској вакцини заснованој на РНК технологији, технологији коју сам ја створио“, наставља он, а затим оправдава своје речи. На следећи начин:



“Постоје три главне тачке које родитељи морају да схвате пре него што донесу ову неповратну одлуку. Прво, вирусни ген ће ући у ћелије вашег детета. Овај ген узрокује да тело вашег детета прави токсичне протеине са шиљцима. Ови протеини често изазивају трајно оштећење дечијих органа. То је оно што се дешава”, рекао је он. Ови органи укључују мозак и нервни систем, срце и крвне судове, укључујући крвне угрушке, и њихов репродуктивни систем, а пре свега ова вакцина може да изазове промене у имуном систему.

Највише забрињава, ако се то догоди, неће бити повратка. Ово се не може заменити. Не можете поправити штету на њиховом мозгу. Не можете поправити оштећење срчаног ткива. Не можете поправити генетски модификован имуни систем, а ова вакцина може да изазове проблеме у репродуктивном систему који могу утицати на будуће генерације у вашој породици.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  МИТОВИ О НАЈМОЋНИЈИМ ВОЈСКАМА СВЕТА СУ ПАЛИ: Израел је последњи у низу примера

Друга ствар коју треба да знате је да ова технологија није правилно тестирана. Потребно нам је најмање пет година тестирања и истраживања да бисмо заиста разумели опасности повезане са овом новом технологијом. Опасности и ризици нових лекова се често откривају годинама касније. Као родитељ, молим вас да се запитате да ли желите да ваше дете учествује у најекстремнијем експерименту у историји човечанства?

Коначно, разлог зашто вам је речено да се вакцинишете није тачан. Ваша деца нису опасност за своје родитеље и баке и деке. У ствари, тачно је супротно. Њихов имунитет после Цовид болести игра кључну улогу у спасавању ваше породице, ако не и целог света, од ове болести.

Најзад, укратко, вакцинисање ваше деце против малог ризика од вируса неће имати користи вашој деци или породици, с обзиром на познате ризике вакцине, са којима је очигледно да ћете ви и ваша деца можда морати да живите до краја свог живота. живот. Поређење користи и ризика вакцина (против Цовида) за децу је огромно. „Као родитељ и деда, предлажем да пружим отпор и да се борим да заштитим своју децу.

В.Т.Васељенска ТВ/3 РИМ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *