Визионари: Чанков одбор у Бечеју прешао код Вулина

0

(фото:НСПМ)

Општински одбор Лиге социјалдемократа Војводине у Бечеју приступио је Покрету социјалиста, саопштио је генерални секретар ПС Предраг Вулетић.

Бивши председник Општинског одбора ЛСВ у Бечеју Ференц Тот изјавио је да је тај одбор „једногласно“ одлучио да приступи Покрету социјалиста.

„Одлучили смо се на овај корак, јер су Лига и Чанак изгубили компас, а Покрет социјалиста има шта да понуди грађанима Србије, има политику за коју се вреди борити. Има шта да понуди свим грађанима, без обзира на верску или националну припадност. Зато смо приступили Покрету социјалиста и Александру Вулину“, истакао је Ференц Тот.



А председник Покрајинског одбора ПС Војводине Палимир Тот казао је да су лигаши из Бечеја приступили Покрету социјалиста „зато што су видели смисао политике за коју се бори Александар Вулин и сви ми који имамо ту част да нас предводи Александар Вулин“.

Занимљиво у овој прелетачкој причи је и то што су у ПС-у претходно најавили да им је приступио много јачи одбор ЛСВ из Новог Бечеја, који је у Банату, док је Бечеј у Бачкој.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Општински одбор ЛСВ из Новог Бечеја је због тога иронично изразио забринутост „за функционисање полиције у држави, с обзиром на то да министар Александар Вулин не зна разлику између Бечеја и Новог Бечеја“.

„Јасно је, да би му драже било да је добио много јачи и бројнији новобечејски одбор ЛСВ, па будан машта наглас, али се бринемо шта ће бити ако тако помеша, рецимо, Крагујевац и Краљево у некој ургентној ситуацији за деловање као министра полиције“, наводе у ЛСВ.

Прочитајте још:  Еј, Шеки, Шеки, тако ти Алаха или гомила глупости са Башчаршије: Четничко коло четничких министара четничког надвојводе Дритана!

И док у ПС-у славе због преласка лигаша из Бечеја, ЛСВ је у том граду именовала повереништво на челу са председником Извршног одбора ЛСВ Сашом Шућуровићем, који ће координирати лигаше до консолидације овог одбора.

Данас

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *