Вучићев Отворени Балкан: Жуте куће на извол’те, тероризам, дрога! Спрема нам се

1
албанија, вучић

(фото:Будућност Србије/Инстаграм)

Тек што је одустао од качења о лустер, Александра Вучића дочекао је клизави јарбол у Тирани. Брижни домаћин “Отвореног Балкана”, Еди Рама, потрудио се да замасти јарболе, како би спречио “раздрагане” Албанце да поцепају и спале све српске заставе. Радујемо се да Албанце ускоро дочекамо широм раширених руку, кад без докумената и граница похрле на радна места у Србији упражњена одливом 50.000 наших људи годишње, јер то је сврха “Отвореног Балкана” – инвазија депопулисане Србије и стварање Велике криминалне Албаније.

Преко граничних прелаза Ћафа Прушит и Врбница, у периоду 1998-2000, албански терористи превели су око 450 српских заробљеника и непознат број косовских Рома и Албанаца. Распоредили су их на тренутно познатих шест локација у Републици Албанија; Кукеш, Бурељ, Тропоја, Бајрам Цури, Кољш и у близину Тиране. Бурељска психијатријска болница била је централни „сабирни центар“ за оно што ће касније добити име „Жута кућа“. Акцију су координирали Саљи Бериша, Агим Чеку и Рамуш Харадинај.

Током званичне истраге о киднаповању, убијању и нестанку Срба из Ораховца и Велике Хоче, УНМИК-ов шеф Канцеларије за нестала лица и форензичке истраге, Хосе Пабло Барајбар, дошао је до незваничног податка да је део киднапованих пребачен на север Албаније, у Кукеш. Осам албанских сведока испричало је различите делове слагалице која је потом постала „Жута кућа“. Свих осам сведока касније је нетрагом „нестало“.



Један косовски Србин, тада привремено заточен у бази Бондстил, из свог шатора у више наврата је слушао како поједини војници ОВК, које је Америка тренирала у Бондстилу, у суседном шатору говоре о свом ангажману у одвођењу Срба у Албанију на вађење органа.

Прочитајте још:  Уместо 100 обећаних евра добићемо ваучере за домаћу робу?

Решен да провери тада невероватне наводе свих сведока, Барајбар је донео самосталну одлуку да у тајности, као „туриста“, заједно са својим службеним албанским преводиоцем, Љуљзимом Башом, потоњим министром у Влади Албаније, оде на терен и покуша да утврди чињенично стање.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нико у УНМИК-у ни у Албанији није знао за овај подухват. Вођен наводима албанских сведока, Барајбар се обрео у дворишту напуштене куће жуте фасаде. На лицу места, у дворишту и самој кући, пронашао је ручни фрижидер-контејнер који се користи при транспорту свеже крви, или другог „живог“ медицинског материјала, као и већи број употребљених шприцева, газа, завоја, анестетика, миорелаксаната и других медицинских средстава који се користе у хирургији.

Централно место у кући заузимао је велики дрвени сто, који је на ивицама имао појединачне укуцане ексере, из којих је на једном месту вирило одсечено парче конопца. Свуда је било трагова крви. У дворишту иза куће, налазило се неколико већих узвишења, која су подсећала на хумке. Форензичар Барајбар дограбио је контејнер и на брзину у њега убацио шта је стигао, јер су албански мештани кренули да се окупљају и вичу, а Баша их је привремено смирио рекавши им да поздраве „америчког туристу“.

По повратку у Приштину, Барајбар је сачинио строго поверљиви интерни извештај којим је затражио дају истрагу. Ина није могла бити спроведена на територији Албаније, јер УНМИК тамо није имао јурисдикцију. Постојање тајног извештаја негирали су сви, осим његовог творца. Копија је ипак завршила код Владана Батића. Карла дел Понте доцније је тврдила да је контејнер заједно са пратећим доказима уништен у Хашком трибуналу, а Дик Марти је написао извештај о трговини органима.

Прочитајте још:  ПРВИ ПУТ ДУЕЛ ДВЕ ИСТОРИЈСКЕ ШКОЛЕ: Није било досељавања Срба на Балкан - То је манипулација! (ВИДЕО)

Треба се присетити да је из Абаније долазило сво оружје терористима, да су ту били тренинг центри и логистика и да је из Албаније извршен напад на Кошаре. Такође, треба знати да су авиони са деловима тела махом живо расчеречених косовских Срба, полетали са аеродрома у Албанији. Највиши представници државе Албаније активно су подржавали албанске терористе у сваком погеду, како онда, тако и данас.

Александру Вучићу још није пало на памет да од Албаније затражи отварање истражних радњи, лоцирање масовних српских гробница и ексхумацију посмртних остатака, иако сателитски снимци једне пријатељске нам државе, прилично добро наслућују потенцијана стратишта. Напротив, издајник Србије са терористима који цепају и пале наше заставе, а стикерима прелепљују државне симболе Србије, прави „Отворени Балкан“ којим се одриче АП КиМ, стварајући Велику Албанију.

Укидањем граница, контрола и путних исправа, остварује се слободан проток људи и роба, од којих су најважнији извозни „артикли“ Велике Албаније тероризам, криминал и дрога који се већ преливају у Рашку, Нови Пазар, Прешевску долину и свуда где албанска нога несметано крочи. Потпуно је идиотски тврдити како ће извоз Јафе и Плазме спасити српску привреду, кад истренирани нарко керови неће више лајати само на Вулина, већ на сваког Србина.

Александар Вучић претвара Србију у албанску мафијашку колонију и мултинационалну депонију.

Давор Калајџић/Директно.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вучићев Отворени Балкан: Жуте куће на извол’те, тероризам, дрога! Спрема нам се

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *