Смртни случајеви и тешка оштећења код деце после ковид вакцина

0

Беба „потпуно вакцинисане“ мајке умрла на порођају због крварења из уста и носа, смрт двогодишњег детета, која је потом избрисана са веб странице и срчани удар осмогодишњака, само су неке од последица Цовид вакцина међу недавним извештајима VAERS.

Беба чија је мајка примила две вакцине против ЦОВИД током последњег тромесечја трудноће, рођена је крварећи из уста и носа и умрла је дан након рођења, према недавном извештају који је поднет Систему за извештавање о нежељеним последицама вакцина (Vaccine Adverse Event Reporting System – VAERS) америчке владе, од страног „регулаторног органа”.

Мушка беба је рођена ујутру 6. октобра 2021. године, након што је његова мајка примила два експериментална мРНА Модерна препарата, 19. јула и 13. августа. Очекивали су је 15. октобра, али је рођена тешка само 2.800 грама, након порођаја у болници обележеног нестабилним откуцајима срца фетуса.



„Доктор је рекао да је након рођења пацијента зачуо плач. Када је пререзана пупчана врпца новорођенчета, медицинско особље је констатовало да пацијент има симптоме оралног и носног крварења и одмах је затражило од педијатра да га интубира и да му да кисеоник, и примљен је на одељење интензивне неге“, наводи се у извештају Здравствене агенције за пријаву нежељених дејстава (VAERS/ВАЕРС) 18. новембра, који је ВАЕРС примио од стране неидентификоване здравствене агенције. „На NICU, његов резултат прегледа показао је абнормалну коагулацију крви, плућно крварење [акутно крварење из плућа] и срчану дисфункцију“.

Према извештају ВАЕРС (бр. 1879991) о смрти након „трансплаценталног излагања” мРНА вакцини, није познато да ли је обављена обдукција и да ли пријављен узрок смрти, али отац бебе сумња да је смрт повезана са вакцином.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Смрт новорођенчади је једна од 52 пријављене смрти међу 30.550 нежељених дејстава, које је ВАЕРС забележио за децу млађу од 17 година, од 3. децембра.

Између осталих извештаја су и:

– Још једно новорођенче, које је чекало отпуст из болнице, изненада је добило компликације након што је његова мајка примила другу дозу Фајзерове вакцине 9. септембра. У року од 24 сата, беба је добила значајан пад срчане фреквенције, низак ниво кисеоника у крви што је довело до тога да је поплавела и добила тешкоће у сисању и гутању. Ултразвук његове главе открио је крвне угрушке у мозгу који „нису били присутни пре вакцинације“, наводи се у извештају ВАЕРС, у којем се закључује да је беба пребачена на виши ниво неге ради неуролошке процене.

– Извештај о петогодишњој девојчици у Ајови, која је имала основне здравствене проблеме, али је била добро, налази се међу недавно додатим ВАЕРС-у. Фајзерова вакцина јој је убризгана 18. новембра и праћена је у болници. Дан касније је отпуштена из болнице, али је отац затекао да нема пулс и да не дише. Умрла је неочекивано током ноћи, три дана након вакцине.

Прочитајте још:  Запад користи Украјинце као топовско месо против Русије

– Једанаестогодишња девојчица из државе Џорџије умрла је истог дана када је вакцинисана Фајзеровом вакцином намењеном деци старијој од 12 година. У извештају ВАЕРС није наведен узрок.

– Осмогодишњи дечак из Вајоминга који је био „потпуно здрав и активан“ пре него што је примио прву дозу Фајзерове педијатријске вакцине против ЦОВИД, у новембру,хоспитализован је у Одељењу интензивне неге са миокардитисом, упалним стањем срца опасним по живот, два дана касније.

– Претходно здрава десетогодишња девојчица у Орегону добила је бол у грудима, имала је потешкоћа са дисањем и хоспитализована је због миокардитиса, четири дана након што је добила Фајзерову ињекцију, иако је већ имала ЦОВИД годину дана раније.

– У септембру је 14-годишњак из Северне Каролине примио прву дозу Фајзерове вакцине и следећег дана је балавио, могао је само да мрмља док је говорио и био је у „измењеном стању” у својој школи, када је позвана хитна помоћ и он је је одведен у болницу где му је дијагностикован мождани удар и оперисан је да му се уклони угрушак из мозга.

– Тринаестогодишњак из Мериленда доживео је смртоносни срчани удар 15 дана након што је примио Фајзер ињекцију.

– Деветогодишња девојчица у јужној Калифорнији имала је напад који је трајао 30 секунди, око минут након што је примила прву дозу вакцине против ЦОВИД у новембру.

– Шеснаестогодишња девојка из Висконсина оболела од рака чију је извештај о смрти примио ВАЕРС у новембру, пронађена је мртва у свом кревету трећег јутра након што је у септембру вакцинисана, са „прекомерном количином крви заједно са великим крвним угрушцима који су изгледа изашли вагинално .” Обдукција није наложена, наводи се у извештају.

Смрт малишана избрисана из података

Други недавни извештаји ВАЕРС укључују смрт двогодишњег дечака са Аљаске након вакцинације против ЦОВИД. Извештај о његовој смрти накратко се појавио у извештајима објављеним на ВАЕРС. У записнику се наводи да је дечак „почео да крвари из уста, очију, носа и ушију у року од шест сати од примања вакцине“ и умро је исте вечери. Извештај се накратко појавио на веб страници ВАЕРС у понедељак на Дан захвалности у групи од 14.529 записа који су преузети, према анализи ВАЕРС, коју је радио анонимни аналитичар података. Повучени извештаји су затим поново учитани на веб страницу 3. децембра, али овај запис о смрти двогодишњака није био међу њима.

Прочитајте још:  Најбољи умови глобализма немоћни: хватају се за цензуру – остаје им замаскирана диктатура

Иако ниједна ЦОВИД вакцина није одобрена за децу од две године, забележени су бројни извештаји о случајним вакцинацијама деце са дозама за одрасле, или деце која су грешком примила вакцине против ЦОВИД уместо других вакцина за своју старосну групу. Четворогодишњи и петогодишњи брат и сестра примили су вакцину против ЦОВИД за одрасле уместо вакцине против грипа из апотеке Валгреенс и након тога су, на пример, добили компликације на срцу.

Управа за храну и лекове (FDA) је 29. октобра 2021. одобрила хитну употребу (EUA-emergency use authorization) Фајзерове вакцине против вируса ЦОВИД за децу узраста од пет до 11 година старости, тако да се може очекивати да ће више података о тој старосној групи бити забележено у ВАЕРС у наредним месецима, посебно како се уводи обавезна вакцинација. Вакцина је експериментална и користи нову генску терапију која киднапује ћелијску машинерију за производњу шиљастог протеина против којег тело треба да производи антитела.

LifeSite је затражио од америчких центара за контролу и превенцију болести (CDC) да потврде смртни случај и зашто је уклоњен из базе података, али медијска група агенције није одговорила на питања.

У Канади, када је независни члан покрајинског парламента Рик Николс питао министарку здравља Онтарија Кристин Елиот о пријављеном порасту мртворођених међу вакцинисаним мајкама у покрајини ове недеље, влада је игнорисала његова питања и одбила да одговори.

Поремећаји крварења

Поремећаји крварења описани су у хиљадама ВАЕРС извештаја, укључујући 2.177 записа о смрти након вакцинације против ЦОВИД. Многи од ових извештаја укључују описе пацијената који имају крварење из носа, крв у столици од желучаног крварења, крварење у мозгу, модрице и крварење из уста.

Један ВАЕРС извештај описује петомесечну бебу која је умрла од ретког аутоимуног поремећаја крварења, тромботичке тромбоцитопеничне пурпуре (ТТП) након што је добила осип, дан након што је његова мајка примила вакцину против ЦОВИД.

ТТП је пријављен код бројних људи који су вакцинисани АстраЗенеца и Џонсон & Џонсон вакцинама. Норвешка студија је израчунала стопу овог поремећаја као један случај у 26.000 доза вакцине. Ако би се ова стопа применила на 76 милиона америчке вакцинисане деце, могло би се очекивати да ће 2.923 деце развити потенцијално смртоносни поремећај крварења.

Миокардитис/перикардитис

Међу извештајима ВАЕРС за децу од шест до 17 година су и 1.094 озбиљна срчана поремећаја, већина су потенцијално смртоносни миокардитис и перикардитис, а већина њих (997) су настали након Фајзерове вакцине.

Health Canada извештава о 1.428 случаја миокардитиса/перикардитиса међу 1.598 срчаних поремећаја, који погађају оне просечне старости од 27 година, али и децу од 11 година. Агенција је примила 1.138 извештаја здравствених радника о поремећајима крварења и згрушавања крви након вакцинације против ЦОВИД у Канади.

Прочитајте још:  Коначно укидање ковид-аусвајса

Већина оштећења у ВАЕРС су неуролошка, каже Роберт Ф. Кеннеди, Џр., председник Дечје здравствене одбране (Children’s Health Defense), који је раније ове недеље сведочио пред Комитетом за здравље и добробит Луизијане (Louisiana House Health and Welfare Committee) која разматра предлог закона о додавању вакцина против ЦОВИД у обавезни распоред вакцина за децу.

Фајзер је лагао

Кенеди је рекао да је Фајзер сакрио најмање једну озбиљну повреду детета у свом испитивању вакцине, које је обухватало само 1.100 деце. Maddie De Gary, 12-то годишња девојчица из Синсинатија, Охајо, која је учествовала у Фајзеровом испитивању и одмах добила грозницу и нервне нападе, трајно је онеспособљена због вакцине, али се Фајзер претвара да она не постоји. „Она је доживотно у инвалидским колицима. Она може да једе само кроз цев за храњење кроз нос“, рекао је Кенеди. „Она је била једно од 1.100 деце. Када смо се вратили и погледали Фајзерову студију, рекли су да Мадие Де Гари има болове у стомаку. Дакле, лагали су!”

„Ако једно од 1.100 деце изгледа овако, ово је повреда која ће погодити 75.000 [америчке] деце, ако 76 милиона америчке деце буде насилно вакцинисано“, додао је Кенеди.

Кенеди је назвао ЦОВИД вакцину „најсмртоноснијом вакцином икада направљеном“, приказујући графички приказ оштећења од вакцине против ЦОВИД који је забележила Влада САД за осам месеци од њеног увођења, што обухвата више од половине свих оштећења од вакцине забележених у агенцији за 33 године.

До сада је употреба експерименталних вакцина за децу остала ниска у неким регионима земље. У Буте Кантрију, Калифорнија, само 3% деце млађе од 12 година која испуњавају услове је двоструко вакцинисано, а 6% је примило једну вакцину. У округу Шаста, само 4,7% деце узело је прву дозу Фајзерове уносне експерименталне ињекције.

Државни подаци показују да окрузи залива, укључујући Сан Франциско, имају највише стопе вакцинације у распону од 26% до 51% са најмање једном дозом, док је просек у целој држави за децу од пет до 11 година 13,5%.

Иако извештаји за ВАЕРС не потврђују да је вакцина изазвала оштећења, велика студија Харвард-Пилгрим такође је показалада је само делић – само један проценат од нежељених последица вакцине, који би требало да се пријави влади–заправо и пријављен.

LifeSiteNews, 10. децембар 2021.

LifeSiteNews је направио опсежну страницу са ресурсима о вакцинама против ЦОВИД-19. Погледајте овде. https://www.lifesitenews.com/news/baby-of-fully-vaccinated-mom-dies-after-being-born-bleeding-from-mouth-nose-vaers-report/

Извор:Борба за истину/ Православна породица

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *