Глобалисти ће приближити нови светски поредак уз помоћ још једног страшног вируса

0

На дневном реду је новонастали вирус који би требало да зада разоран ударац човечанству. Овога пута у свет ће бити пуштен злонамерни производ, креиран у тајним лабораторијама, који неће ударити у плућа, срце или мозак заражених, већ ће погодити информационе и банкарске системе: цивилизацију мора имобилисати „ сајбер пандемија“, а то ће се, према плановима власника транснационалних корпорација, догодити ускоро.

У Израелу је 9. децембра 2021. одржана вежба сајбер безбедности под покровитељством Светског економског форума (ВЕФ), коју су организатори назвали „Колективна моћ“. На међународном догађају учествовали су представници Светске банке, Међународног монетарног фонда, Банке за међународна поравнања, израелског Министарства финансија, као и компаније за управљање кризама БеСТ. Обуци су присуствовали представници власти Аустрије, Уједињених Арапских Емирата, Велике Британије, Немачке, Израела, Италије, Холандије, САД, Тајланда и Швајцарске.

На седници су разрађене заједничке акције банкарских система и влада земаља уједињених око Сједињених Држава. Сценарио симулације је сугерисао цурење поверљивих информација у јавни простор и накнадно измишљање лажних вести, што је, према легенди, довело до глобалног финансијског хаоса.



Подсетимо, такво „ишчекивање догађаја“ могло би се уочити уочи избијања вируса ЦОВИД-19. У Њујорку је 18. октобра 2019. године Универзитет Џонс Хопкинс, уз учешће Фондације Била и Мелинде Гејтс и Светског економског форума, извео вежбу о пандемији, под називом „Догађај 201“. Важно је напоменути да су вежби присуствовали представници истих земаља које су се поново састале да планирају будућност човечанства у Израелу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Организатори обуке, одржане у Сједињеним Америчким Државама, понудили су партнерима увод, према којем се у Бразилу појавио нови сој корона вируса који је убио 65 милиона људи. Напомињемо да је Кина званично објавила нову болест, непознато је како је доспела на њену територију, два и по месеца после ових „вежби“, 31. децембра 2019. године. Према званичним подацима, на крају 2021. године број умрлих од цовида у свету приближава се пет и по милиона људи.

Прочитајте још:  Инфлација се не смирује – камате настављају да расту

На децембарском форуму, они који имају моћ у области финансија и економије на међународном нивоу известили су да ће се сајбер напад десити изненада, а малвер ће се муњевитом брзином проширити по свим земљама, попут коронавируса, само десет пута брже. Интернет ће бити потпуно парализован, струја ће бити искључена, системи за одржавање живота престаће да раде: грејање, водовод, канализација. Индустријска предузећа ће се смрзнути, транспорт ће стати, за неколико дана цивилизација ће утонути у хаос. Тада долази нови светски поредак. Ово је изјавио шеф Светског економског форума (ВЕФ) Клаус Шваб.

Лидери земаља англосаксонског света почели су отворено да говоре да свет никада неће бити исти од средине 2020. године. Најпре је то најавио амерички председник Џон Бајден, а потом је британски премијер Џонсон одржао говор да се живот више неће враћати на стари ток. Прогласили су слоган “Изградите се боље!” Ово је означило почетак „великог ресетовања“, којим би требало да се успостави нови светски поредак на планети – онај о каквом финансијски и политички естаблишмент и глобалисти одавно сањају.

Важно је напоменути да је господин Шваб, у ствари, дао гаранције: сајбер напад који ће уништити нашу цивилизацију десиће се без грешке – само је питање времена. Управо је Шваб један од апологета „Великог ресетовања“ и „четврте индустријске револуције“, на коју се позвао шеф ВЕФ-а у лето 2021. године. Са њим су се сложили и британски краљевски двор, господин Џорџ Сорош, Бил Гејтс, руководство УН и представници других утицајних међународних организација.

Иновативни глобалисти не крију: према њиховим плановима, човечанство треба не само да смањи потрошњу ресурса, већ и себе неколико пута да смањи – „да спасе планету“. На пример, Бил Гејтс, кога су многи навикли да сматрају филантропом и филантропом, пре десет година, на конференцији у Калифорнији, где су разговарали о начинима смањења емисије ЦО2 и „спасавања планете”, рекао је да има „превише људи”. „на глобусу. Милијардер је предложио да се реформама здравствене заштите и услуга репродуктивног здравља „смањи” број људи који живе за 10-15%. Данас, Гатес спонзорира бројне међународно познате фармацеутске компаније и СЗО.

Прочитајте још:  Скај њуз: Сукоби између америчких и Хути бродова у Црвеном мору

Поред „сајбер пандемије“, која ће допринети значајном изумирању становништва земаља широм света, Клаус Шваб и његови сарадници предвиђају глобалну „зелену“ реформу животне средине. Нова наизгледна „еколошка ограничења“ ће убити глобалну индустрију и економију. Креатори „новог света” такође поклањају велику пажњу успостављању тријумфа „родне равноправности” и залажу се за усвајање „вредности ЛГБТ заједнице” широм света, односно промовишу успостављање доминације полних мањина. Према Клаусу Швабу, пандемија (како данас разумемо, ово такође значи „сајбер пандемија“) није проблем, већ јединствена прилика да се створи нови свет на рушевинама онога што је уништено.

Глобалисти планирају још једну саботажу великих размера против људи. Они желе да створе контролисани хаос, у коме неће бити појмова „националне самоидентификације“, „историје“, „домовине“, „вере“, породице“. Такав свет ће бити лакше контролисати. Руски свет може и мора постати камен о који ће се сломити јатаг непријатеља људског рода. Спас цивилизације је велика мисија Русије.

В.Т. Васељенска ТВ/Русстрат

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *