Десетине полицајаца мучи малог дечака јер нема ковид пропусницу! (ВИДЕО)

0

(фото: Нулта Тачка)

Градоначелник Њујорка Бил де Блазио проширио је већ тирански програм „Кључ за Њујорк“ и на децу од 5 до 11 година, која су сада такође принуђена да покажу доказ о вакцинацији да би ушла на јавна места. Погледајте како режимски олош, које издржавају порески обвезници, терорише садистички малог дечака.

На видео снимку се види мали дечак, видно истраумиран, док се десетине полицајаца окупљају око њега и његове мајке у ресторану у Њујорку јер су покушали да вечерају без доказа да су вакцинисани.

Када је менаџер звао полицију, није их дошао један, двојица као код пријаве убиства и силовања, већ је хорда олоша долетела да се обрачуна са малим детенцетом и једном женом, који су се усудили да једу у ресторану без показивања медицинске документације?!

Пре само две године, оваква сцена шокирала би свет и сви би је осудили. Новинске агенције широм света би објавиле да је десетине наоружаних ликова кидисало на дете и жену, али сада корона медији саучесвтују у садистичким походима на голорук народ, баш као што су Хитлерови медији величали Аушвиц у остале логоре.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Жену која снима немилу сцену непрестано пита режимски олош (у униформи полиције) да ли је ова ситуација то што их је определило да постану полицајци?

Прочитајте још:  НОВА БАЈДЕНОВА БЕЖАНИЈА ОД НОВИНАРА: Збрзао изјаву, а избегао спољнополитичко питање које интересује све Американце! ВИДЕО

„Да ли сте постали полицајци да бисте ово радили?! Да ли вам тако изгледа правда? Да ли сте о томе сањали када сте у детињству желели да будете полицајац?”

Међутим, очигледно је да су ови полицајци исто што и Вучићеви усташоиди у Шапцу са мацолама или НДХ крвници, безосећајни садисти. Они само „раде свој посао“ као Хитлерови нацисти.

Србин инфо/Нулта тачка

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *