Карлеуша да добије сендвич с пршутом: Весића назвала енциклопедијом знања

0

(фото:Инстаграм)

Ако се за ботовање добија сендвич, како често коментаришу на друштвеним мрежама, Карлеупа је заслужила један са пршутом. Јелена је јуче са Гораном Весићем у центру Београда направила прави спектакл. Жена која каже да је рођена Београђанка и то с поносом стално истиче, искористила је заменика градоначелника Београда да јој буде лични водич.

У томе име га је назвала и енциклопедијом знања.

Наиме, певачица Јелена Карлеуша и заменик градоначелника Београда, Горан Весић, прошетали су центром Београда, а снимци њиховог дружења преплавили су друштвене мреже.



Прошетали су и Скадарлијом, а све време су их пратили трубачи. Провозали су се у аутобусу старом, наводно, преко 60 година. Слике и снимке Карлеуша је објавила на свом Инстаграму.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Данас сам имала фантастичног водича кроз град, човека који је права енциклопедија знања, господина Весића. Било ми је задовољство обилазити историјске знаменитости Београда у склопу својеврсне разгледнице нашег лепог града поводом концерта испред Скупштине Србије, ја волим Београд”, написала је Карлеуша.

У једној од објава, рекла је да је приликом центра града – случајно – налетела на Весића.

Корисници Твитера су се наравно нашалили са Јелениним објавама.

“Тагујте се. Ја сам Весић који је права енциклопедија знања”, гласи један од твитова.

“Не знам да ли да се смејем или плачем од муке. Карлеуша и Весић енциклопедија знања хахахаха. Ово је лудница”, гласи други твит.

“Али Карлеуша и Весић јебени паралелни универзум обожавам ово и астетику Карлеуше у аутобусу”, гласи један од твитова.

“Карлеуша и Весић”, написао је још један корисник, уз монтажу на којој пише “БФФ другарице”.

Прочитајте још:  Суботица се умирити не може: Вучић нас вређа, а режим прима паре за мигранте (видео)

Њихово дивно пријатељство започело је у мају ове године, када је Карлеуша заједно са Весићем посетила тада новонастали вакцинални пункт у Ушћу. Њих двоје су се заједно фотографисали испред и у Ушћу. Иако је злурадих коментара било и тада, њихово дружење је за један део јавности било оправдно – промоција вакцине која спречава коронавирус.

Међутим, неколико месеци касније, Весић и Карлеуша поново су се срели у Скупштини града на конференцији поводом новогодишњег концерта на Тргу.

“Ја бих се захвалила свима који су овде. Ваша подршка нам је потребна 31. децембра, када ћете показати слику Београда испред Скупштине. Потрудићу се да мој концерт изгледа као на Тајм Скверу у Њујорку. Захвалићу се фантастичном Горану Весићу јер смо током вакцинације успели да заинтригирамо цео свет. Захвална сам што се сетио мене за Нову годину. Мени је част и поносна сам да наступам”, рекла је она тада.

Касније је, одговарајући на питања Нова.рс, изјавила да “нисам променила страну и нисам део ниједне политичке опције”.

“Ја сам дочекала и испратила многе владе, али ово је прва која ме позвала да певам испред Скупштине, хвала им. Сви добро знају да нисам ни на чијој страни, нисам члан никакве странке ни партије, сви добро знају моје врло јасне ставове, када ми се нешто свиђа кажем, када ми се нешто не свиђа исто кажем. Не делим људе на власт и на невласт, због тога сам много пута пропатила и под тиме сам позната. Не бих волела да се мој наступ политизује, ми смо позване да направимо концерт, ово је шоубизнис, овде нема места политици. Ја сам поменула и вакцинацију, али сматрам да ни то није политика државе, него читаве планете, тако да – подржавам вакцинацију, моја бранша је пропатила у ове две године. Да не причам о томе да људи умиру од короне. Дужност је сваког од нас да се вакцинише”, рекла је Карлеуша тада.

Прочитајте још:  Краљево – Раднице поште у мраку, кажу штеде струју

Међутим, убрзо је уследио још један преокрет. Током великих еколошких протеста у Београду, када су грађани Србије били изложени бруталним нападима полиције, Карлеуша је стала у одбрану не свог народа, већ иностране компаније која прети да уништи животну средину у Србији. Тада је новинаре Нова.рс назвала “страним плаћеницима”, а касније је, упркос приложеним фотографијама, негирала да је тако нешто икада написала.

Није дала ни конкретан одговор да ли подржава грађанске протесте.

“Да ли подржавам протесте? Подржавам екологију. Екологија мора да се штити. Ја као неко ко се бави заштитом животиња и правима животиња сматрам да природа треба да буде нешто што је императив у Србији. А не подржавам политичке протесте. Ако је то једна фузија и ако није јасна граница где почиње екологија а где се завршавам, она сматрам да јавне личности не треба да се изјашњавају јер ће најебати. Називаће их ботовима, страним плаћеницима, сендвичарима, проданим душама и тако даље. Најбоље је да се ви бавите политиком а ја ћу певањем”, рекла је Карлеуша.

Од тада до сада, и даље чекамо да крене да се бави певањем, а да се мане политике.

Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *