Подржала изградњу гондоле на Калемегдану, па је частили местом помоћнице министра

0

Калемегдан (Фото: Весна Веизовић / Васељенска ТВ)

Што се више слободноумни људи нападају, власт је задовољнија својим кадром, о чему сведочи и Снежана Жугић, в.д. помоћница министра за омладину и спорт.

– Влада доноси решење о постављењу вршиоца дужности помоћника министра омладине и спорта. Поставља се Снежана Жугић за вршиоца дужности помоћника министра омладине и спорта – Сектор за омладину од 20. децембра 2021. године, на три месеца – објављено је у Службеном гласнику.

Један од квалитета који госпођа Жугић има могла би бити „дедовина“ коју има у Београду. Наиме, током јавне презентације Студије о процени утицаја изградње гондоле на животну средину, коју је у јуну 2019. године организовало Министарство заштите животне средине дошло је до бурне расправе између оних који подржавају изградњу гондоле на Калемегдану и чланова Не давимо Београд.



У расправи је учествовала поменута Снежана Жугић, која је имала јако театрално представљање медијима: „Жугић Снежана, град Београд, рођена у граду, дедовину имам овде. Са Старог града, ето“. Жугићка је то приликом оптужила чланове Не давимо Београд да су физички насрнули на њу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Гурнули сте ме, ударили сте ме торбом, а сада правите циркус од нечега што је требало да буде јако лепо – рекла је Жугић Радомиру Лазовићу из Не давимо Београд.

Помоћница министра, која се представила титулом Београђанке с дедовином у главном граду је том приликом здушно бранила гондолу, а нападале оне који су против, питавши их да ли скијају.

– Да, питам Вас да ли скијате? Онда знате како треба да изгледа једна гондола, ако скијате – истакла је Жугић.

Прочитајте још:  Америка подржала тзв. Косово: "Ваша независност је светиња"

Ова бизарна расправа госпођи Жугић је очигледно помогла да буде примећена као неко ко је послушни службеник власти, па је и даље „битан“ део система, односно остаје в.д. помоћница министра омладине и спорта.

Знање о скијању се очито исплати…

Директно.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *