У дворишту породичне куће директора крагујевачке средње школе “Тоза Драговић”, под још неразјашњеним околностима, изгорела два аутомобила

0

(фото:НСПМ)

У дворишту породичне куће директора крагујевачке средње школе ‘‘Тоза Драговић‘‘ под још неразјашњеним околностима изгорела су два аутомобила, пише портал Глас Шумадије. У пожару није било повређених, а још увек се утврђује да ли је пожар подметнут. Према сазнањима тог портала, полиција је у оквиру истраге обавила разговор и са појединим професорима из школе.

Аутомобили у власништву Ивице Миљковића, директора средње школе ‘‘Тоза Драговић‘‘ изгорели су у ноћи између 21. и 22. децембра. У крагујевачкој Полицијској управи потврдили су да је овом догађају обавештено Основно јавно тужилаштво, према чијем налогу су предузете све мере на расветљавању околности због којих је избио пожар.

У оквиру истраге испитани су и поједини професори из школе, а према незваничним сазнањима сумња се да је пожар подметну.



Директор школе Ивица Миљковић, као и испитани професори нису желели да дају изјаве за медије, а Глас Шумадије сазнаје да су у школи нарушени међуљудски односи.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Један од запослених, испричао је да је вече пре избијања пожара, у школи ‘‘Тоза Драговић‘‘‘ одржан ‘‘драматичан‘‘ састанак.

Према његовим речима око 40 професора незадовољно је односом директора према запосленима, наводећи да трпе мобинг, а нарочито помоћне раднице. Он је додао и да су запослени о понашању директора Ивице Миљковића обавестили надлежну Школску управу.

Из Полицијске управе у интересу истраге не могу да откривају више детаља, а директор Миљковић је кратко прокоментарисао да ‘‘не може да тврди да ли су аутомобили запаљени или самозапаљени‘‘.

Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *