У Европи и САД противнике вакцинације затварају у логоре

0
кр код

кр код(фото:РИА НОВОСТИ)

Иза QR кодова крију се „нацистички трикови”.

Сведоци смо повратка нацизма, али овог пута широм западног света. Аустрија, Немачка и Италија укинуле су грађанске слободе темељније него што су то учинили Хитлер и Мусолини. Ренацизироване Немачке, Аустрије и Италије уништили су однос лекар-пацијент дубље него што је то учинио Јозеф Менгеле. Сви политички лидери оживљеног нацизма криви су за злочине предвиђене Нирнбершким кодексом *.

Хоће ли Сједињене Државе, Британија, Француска и Русија поново напасти ове нацистичке земље и погубити њихове вође за тешке злочине? Не. САД, УК, Француска и Русија раде исто – као и Канада, Аустралија и Нови Зеланд.



У Аустралији постоје концентрациони логори – не за јапанске ратне заробљенике, већ за држављане Аустралије за које се сумња да су у контакту са неким ко је заражен Ковидом. Широм „слободног“ западног света, званичници извршне власти су показали непоштовање уставних одредби потврђујући законодавна овлашћења и доносећи законе у облику уредби. Парламенти и конгреси су показали свој презир према демократским политичким системима пристајањем на конфискацију њихових овлашћења и инкорпорирање законодавних функција у извршну власт, као што се догодило у Риму за време цезара.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Мали нацисти су се појавили широм Сједињених Држава. Корпоративни послодавци, школски одбори, администрације универзитета, власници спортских тимова, директори болница, градоначелници и гувернери су се показали као фирери-почетници, који издају незаконита наређења – вама и вашој малој деци убризгава се супстанца за коју није доказано да штити вас или било кога још увек од Ковида или било које његове варијанте, али за који је познато да носи висок ризик од озбиљних повреда и смрти. Уколико нећете да се вакцинишете бићете отпуштени и ваша каријера ће се завршити. У нацистичкој Немачкој/Аустрији људима прети затвор ако одбију да играју руски рулет са својим здрављем. Да ли је нека претходна влада у историји била толико тиранска? Запад је достигао највећу тиранију – ваше здравље не зависи од вас и вашег лекара. Ваше здравље се прати протоколом који је развило надзирано регулаторно тело које служи само профиту велике фармацеутске компаније.

Када је Совјетски Савез имао унутрашње пасоше, то се сматрало доказом неслободе народа. Сада је цео западни „слободни“ свет суочен са интерним пасошима, званим Ковид пасоши. Чим се ови пасоши појаве, онда ће свако људско право, свака грађанска слобода из права прећи у привилегију коју ће одобрити влада. Сва права истичу. Пасоши се издају послушним грађанима који својом сервилношћу имају привилегију да посећују ресторане, барове, спортске догађаје и друге рекреативне активности, путују и задрже посао. Влада више није одговорна грађанима; грађани су сада одговорни влади. Дакле, слобода је редефинисана у ропство – као у књизи-антутопији Џорџа Орвела „1984“.

Прочитајте још:  За шта се они уствари спремају: Израелски премијер у бункеру вежба одбрану од смртоносне варијанте ковида-19

У Сједињеним Државама, једини људи који су умрли од Ковида били су људи са ослабљеним имунолошким системом због коморбидних стања којима је ускраћено лечење познатим безбедним терапијама, као што су HCQ и ивермектин, који такође служе као профилактички агенси. Да би се избегло умирање од Ковида, све што је било потребно је заштитити угрожене профилактичким дозама HCQ или ивермектина.

Уместо тога, људе зараженим Ковидом чувалии су у старачким домовима пуним старијих особа са ослабљеним имунитетом. Нико није лечен јер је требала дозвола, а она није давана јер је тврђено да нема познатих метода лечења ове боелсти. Тако су Big Pharma и од ње „заузета“ регулаторна тела – ФДА, НИХ, ЦДЦ, СЗО – водили кампању против HCQ и ивермектина. Обе су означене као несигурне и неодобрене (двоструке лажи). Медији су објавили лажне наводе да су болнице пуне људи који се разболе од ивермектина, наводно лека за коње. Директори болница усвојили су протокол који су им пренели Фаучи и Big Pharma да болнице морају спречити све третмане са HCQ и ивермектином без обзира на налог лекара. Потпуно корумпирано Америчко медицинско удружење је прихватило овај поремећај у односу лекар-пацијент.

Када се сазнало да су америчке болнице плаћене да убијају, а не да лече заражене пацијенте, породице су морале да се обрате судском систему да добију судске налоге којима су директорири болница убица обавезали да лекару пацијента дозволи да му спасе живот ивермектином!

Питање које очајнички треба истражити и дати одговор је: ко је, која агенција, под чијим руководством, са којим новцем, стварао подстицај америчким болницама да убијају људе како би повећали своје приходе?

Прочитајте још:  Американци признали моћан потенцијал руске војске

Ово је највећи злочин у америчкој историји. Људи који су одговорни за ово морају бити ухапшени, суђени, осуђени и погубљени. Сваки од њих је крив за масовно убиство.

Међутим, ништа се неће догодити, јер медији неће дозволити да се открије било каква истина о Ковид превари. Веровали или не, амерички медији су послушнији Министарству пропаганде од медија за време Стаљина у Совјетском Савезу. Током совјетске ере, медији су развили технике писања на такав начин да је читалац могао да чита између редова. Али у „слободној“ Америци, где је штампа заштићена Првим амандманом, одлучено је да је новац за постојање медија важнији од истине. Тако су амерички штампани, телевизијски и радио медији постали агенти а оних који су давали новац за реклама или плаћали „испод стола“.

Још једном представљамо стопе смртности и преживљавања од Ковида према старосној групи нелечених, а заражених Ковидом. Запамтите да је људима који су умрли забрањено лечење познатим спасоносним HCQ и ивермектином по Фаучијевом наређењу.

Очигледно, ово није опасна пандемија и свакако не она која захтева стално уништавање „одговорне владе“ грађене вековима. Фаучи и њему слични бацили су цео западни свет назад – у еру робова и кметова, где нико осим владара нема право гласа.

Када се суочи са чињеницом да је уништење западне слободе извршила шачица дволичних тоталитарних панкера попут Фаучија, а не тирани истих размера као Стаљин и Хитлер, показује се колико је Запад разорен захваљујући „просветним“ система који сумњају у сва западна достигнућа и све западне вредности. Државне школе и универзитети, заједно са корумпираним медијима и Холивудом, терају амерички народ да изгуби вољу за опстанак и слободу.

Размисли о томе. Колико имате рођака и бивших пријатеља који, ако нисте „вакцинисани“, неће имати ништа са вама, који вам говоре да сте себични и да не бринете о другима, да ризикујете да друге изложите смрти и повреди без вакцинације? Ово је наратив Big Pharma. А ваши бивши пријатељи и рођаци верују у себичне лажи Big Pharma које повећавају њен приход, и имуни су на познате и објављене чињенице са којима безуспешно покушавате да их упознате.

Људима који нису у стању да мисле својом главом – већини становништва – лако се испира мозак. Они су индоктринирани. Ово није популација која може бранити своју слободу или позивати владу на одговорност. Ово је глупа популација која се буни против оних који би да им врате слободу, али не и против оних који им отимају слободу.

Прочитајте још:  Осумњиченом за пуцњаву у Чикагу прети доживотна казна

Међутим, тих неколико храбрих су Frontier Doctors, Doctors for Covid Ethics, Роберт Ф. Кенеди- млађи, као и хиљаде доктора и независних научника (они који не добијају грантове од великих фармацеутских компанија), они који бране слободу,  а то чине зато што воле слободу. Они бране достигнуће човечанства – људски рад који је трајао векоимае од Алфреда Великог у IX веку до „Славне револуције“ 1680. године. Чињеница да данашња омладина никада није чула за Алфреда Великог или „Славну револуцију“ показује колико је образовање потпуно уништило достигнућа западне историје. У Америци, па и у читавом западном свету, више нема популације која је привржена западним вредностима.

Управо на ово људско достигнуће – „Очеви  оснивачи“ Сједињених Држава реаговали су на захтеве Декларације о независности и заштите инструменатима Устава САД.

Дискредитација ових темељних докумената била је кључна функција америчког образовања деценијама.

Данас видимо резултат – амерички народ и народи западног света продали су своју слободу за „вакцину“ која је штетна по здравље и убија, а да, при том, не штити од Ковида.

Нирнбершки кодекс је историјски документ који садржи списак принципа за спровођење медицинских експеримената на људима. Кодекс је наводно развијен из Смерница за експерименте на људима 1941. и након Нирнбершких суђења нацистичким лекарима 1947. године, где је коришћен као водич за судије, чинио је основу многих националних закона и међународних правних докумената, чиме је стекао велики значај за Нирнбершки процес.

Аутор: Пол Крег Робертс – Paul Craig Roberts – доктор економских наука, био је заменик секретара америчког трезора за економску политику у администрацији Роналда Реагана. Радио је као уредник и колумниста за The Wall Street Journal Businessweek магазин и агенцију Scripps Howard News Service. Једно време је био аутор редовне колумне The Washington Times-у. Аутор бројних књига о највећим проблемима нашег времена.

Цветин Глоговчанин/Наука и култура – Слободна преса/Борба за истину

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *