Мајк Адамс: Микрочип за заробљавање човечанства

0

Откриће „Скајнет“ микрочипа најављује да ће сајбер господари вештачке интелигенције заробити човечанство

У серијалу филмова о Терминатору, научник Мајлс Дајсон добија егзотични микрочип од киборга послатог из будућности и користи га да настави са „радикалним“ новим развојем микропроцесора. То истраживање на крају постаје „Скајнет“, глобални суперкомпјутер систем вештачке интелигенције који достиже самосвесност и одлучује да елиминише човечанство започињањем нуклеарног рата.

Ова прича није далеко од истине. Технологија транзистора прво је проучавана и развијана 1940. година проучавањем хардвера срушених војних летелица које је америчка војска први пут набавила након пада у Розвелу у јуну 1947. Ова технологија је брзо предата моћним америчким корпорацијама које су убрзо најавиле откриће транзистора. Технологија транзистора је тада била интензивно истраживана и усавршавана током 1950. година и касније.



Године 1959. створен је „МОСФЕТ“ транзистор. То је скраћеница за метал–оксид полупроводник транзистор са ефектом поља, који омогућава да микрочипови уђу у масовну производњу. На планети Земљи постоји више „МОСФЕТ“ уређаја него било ког другог уређаја који је икада произведен у историји познатог света.

Кључно је напоменути да распрострањена употреба „МОСФЕТ“ уређаја сада доводи до стања надзора дигиталне технократије које дозвољава тиранским владама да надгледају и прате грађане: њихово кретање, трансакције новца, активност на интернету, историје разговора и много више. Данас милијарде људи носе шпијунске уређаје са собом све време. Они се зову мобилни телефони и прате и слушају све људе док убацују податке за праћење на „облак“ где их анализирају веома сложени компјутерски системи како би контролисали и манипулисали човечанством. Људи такође не размишљајући инсталирају уређаје „Алекса“ и „Ринг“ у својим домовима, дословно позивајући шпијунске уређаје да уђу у њихов приватни простор.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Масовно праћење човечанства путем дигиталних средстава је неопходан корак ка томе да неземаљски системи вештачке интелигенције надгледају и контролишу целокупну људску расу. Ово смо детаљно покрили у недавном чланку и поткасту о егзополитичкој вештачкој интелигенцији и завери да се смањи популација на планети Земљи. Управо сада, Земља се припрема за будућност након људи, а људи који тренутно настањују Земљу бивају убеђени да изврше биолошко самоубиство убризгавањем биолошког оружја вакцине. Ово је кампања саможртвовања на нивоу целе врсте под маском „пандемије“ која чак и не постоји.

Прочитајте још:  О здрављу деце или зашто је Бил Гејтс преузео Светску здравствену организацију

„ИБМ“ и „Самсунг“ објавили су историјски скок у производњи полупроводника који „пркоси конвенционалном дизајну“, како су рекли у сопственом саопштењу за штампу на „ПР Њузвајр“. „ИБМ“, иста технолошка компанија која је нацистичком режиму обезбедила машине за технологију бушених картица како би масовна убиства у Холокаусту била ефикаснија, сада уводи ову моћну нову технологију производње полупроводника која ће револуционисати производњу микрочипова. По нашој процени, овај нови дизајн чипа је „скајнет“ тренутак прекретнице који ће омогућити широко распрострањене суперкомпјутерске системе који ће пратити и надгледати све што људи раде.

У комбинацији са технологијом неуралинк која дозвољава суперкомпјутерима вештачке интелигенције да се повезују са људском неурологијом, ови микрочипови ће омогућити дигитални надзор људских мисли, емоција, акција и наратива „унутрашњег говора“. Једном када се у потпуности повеже са оптичким нервима, унутрашњим ухом и другим неуролошким центрима за сензорну обраду у мозгу, ово ће омогућити дигиталну контролу над целокупном човековом „стварношћу“, укључујући дигиталну „проширену“ стварност без потребе за наочарима. Проширена стварност ће једноставно бити дигитално прекривена, директно у неурологију особе.

Другим речима, потпуни Матрикс ће постати стварност. „Метаверс“ пројекат злог Закерберга неће само живети у „облаку“, живеће у нашим главама јер ће свако људско биће бити неурално повезано са симулацијом суперкомпјутера вештачке интелигенције, или ће бити изопштено из друштва као што се тренутно дешава са пасошима за вакцину. Цео свет ће ускоро бити убачен у Матрикс (то јест, ако људи пристану да ови системи буду уграђени у њих).

„ИБМ/Самсунг“ технологија је заиста револуционарна из разних разлога. Пробој у производњи омогућава да се транзистори слажу у З (зед) равни (не само икс и ипсилон), што омогућава изузетно високе густине израчунавања. Из ИБМ-овог саопштења за штампу: „ИБМ“ и „Самсунг Електроникс“ заједнички су објавили напредак у дизајнирању полупроводника користећи архитектуру новог вертикалног транзистора који показује пут ка скалирању изван нанолистова и има потенцијал да смањи потрошњу енергије за 85% у поређењу са скалираним транзистором са ефектом поља (finFET).

Прочитајте још:  Може ли Русија да победи у рату чипова?

Историјски гледано, транзистори су направљени тако да леже равно на површини полупроводника, а електрична струја тече бочно, или са једне на другу страну, кроз њих. Са новим транзисторима са ефектом вертикалног транспортног поља, или „ВТФЕТ“, „ИБМ“ и „Самсунг“ су успешно имплементирали транзисторе који су изграђени управно на површину чипа са вертикалним, или горе-доле, струјним током.“

Саопштење за штампу посебно истиче потенцијал таквих микропроцесора да буду уграђени у све врсте нових система, увелико проширујући Интернет ствари (ИоТ), који је глобални дигитални систем надзора за потпуно поробљавање човечанства: „Континуирано ширење Интернета ствари (ИоТ) и ивичних уређаја са нижим енергетским потребама, омогућавајући им да раде у разноврснијим окружењима као што су океанске бове, аутономна возила и свемирске летелице.“

Значајно смањена потрошња енергије ове конфигурације такође значи далеко мању производњу топлоте. Пошто је расипање топлоте један од кључних изазова густине израчунавања (микропроцесори стварају толико топлоте да се могу истопити), смањење потрошње енергије од 85% значи 85% мање производње топлоте. Пошто има мање топлоте са којом треба да се носи, микропроцесори високе густине који користе ову нову револуционарну технологију могу бити сложени у све три физичке равни (икс, ипсилон, зед) у густине које су далеко веће од онога што је тренутно могуће. Поред тога, смањење потрошње енергије за 85% значи да мањи микропроцесори могу бити уграђени у одећу и носиве уређаје који генеришу електричну енергију кроз кинетичко кретање. Чак и мањи системи могу бити уграђени у људске кости и ткива (на пример у лобању) и једноставно функционисати на основу биорасположивог електричног потенцијала. Другим речима, људска бића ће ускоро постати прави киборзи од бакра.

Прочитајте још:  Један мали чип (кобајаги) лечи грип - Корона вирус у служби Антихриста и броја Звери

Не заборавите шта сам објаснио у свом претходном чланку и поткасту. Премештање технологије транзистора са микроскале на наноскалу, када се узму у обзир све 3 димензије (икс, ипсилон, зед) резултира повећањем густине израчунавања за 10 ^ 9. Зашто? Зато што је то фактор 1000 (или 10 ^ 3) у свакој од три димензије. Дакле, микропроцесор пикоскале ће изразити 10 ^ 9 више прорачунске густине од микропроцесора наноразмера. „ИБМ“ тренутно производи микропроцесоре од 2 нанометра, што значи да је компанија већ у области микропроцесорске технологије са ниским једноцифреним наноразмерима. Овај нови пробој З-осе омогућава „слагање“ на нивоу од 2 нанометра (или чак и мање), а са следећим инкременталним побољшањем, „ИБМ“ ће постићи микропроцесоре пикоскале, можда величине 800 пикометара.

Према мојим изворима, „ИБМ“ је већ постигао ову скалу дизајна микропроцесора, иако микропроцесори пикоскале још нису у стварној производњи. Међутим, они постоје у лабораторији. Ово није добра вест за човечанство. Ово је, у ствари, крај човечанства каквог познајемо. „Боргификација“ људске врсте је сада незаустављива и завршиће се затирањем свега што значи бити човек.

Извор: https://www.brighteon.com/e

Приредио: Милан Старчевић/Борба за веру

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *