Технолошки паразитизaм: Вакцине против ковида изгледа да садрже микрочестице “нано-хоботнице”

0

Ево једног текста који потврђује наша промишљања у тексту Уредништво: Пажња, пажња… склапање коцкица. Др Рикардо Делгадо, Мик Андерсон и др Пабло Кампра износе своје закључке на основу посматрања узорака из такозваних „вакцина“ против ковида.

Један од њихових главних закључака јесте да су „вакцине“ само средство да се у људско тело убризга нанотехнологија, чији је носач графен оксид који има електричну проводљивост и способност да се формира у кола и схеме, путем електромагнетних таласа. Смисао овога је добијање трансчовека – борга (жигосаног жигом звери), који ће бити повезан са „Интернетом ствари“, чиме ће постати потпуни роб коме у сваком тренутку могу искључити криптовалуту или га заувек „искључити са мреже“.

Богословски гледано, овде се ради о томе да ђаво изиграва бога, односно глуми творца, који ствара новог човека и нову „реалност“ – (Цукенбергов „метаверзум“). Међутим, као што му се први покушај да збаци Бога са трона завршио његовим свргавањем у пакао и дубину гробну (видети код пророка Исаије), и овај ће проћи исто – с тим што ће овог пута бити заувек. Пресудно је само да изабрани Божији остану верни до краја, јер се и сам Господ Исус Христос питао – када дође по други пут, хоће ли наћи веру на Земљи…



+ + +

(Ufospace) Видео, објављен од La Quinta Columna показује да „вакцине“ против коронавируса из Вухана (Covid-19) садрже „нано-хоботницу“ и друге микрочестице које имају способност да се самосастављају након уношења у тело.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бежична наносензорска мрежа (WNSN) која се ствара током овог процеса детаљније је описана у чланку објављеном Journal of Communications.

Прочитајте још:  Сирија осуђује злочин окупатора у Појасу Газе

“WNSN то је мрежа микроуређаја и нано-чворова или наносензора. Нано-чворови, који су уређаји нанометарске величине, састоје се од нанопроцесора, наномеморије, нанобатерије, нанопримопредајника, наноантене и наносензора који раде на наноразмери“, појашњава Daily Exposé.

Рикардо Делгадо из (Ricardo Delgado) из La Quinta Columna даље пише да је нанотехнологија која се користи у овим ињекцијама репринт комуникационих технологија које се већ користе, само што се у овом случају убризгавају у тело.

„Ми говоримо о нанокомуникацијама“, каже Делгадо. „Све ово је нанотехнологија за нанокомуникације.

Говорећи „сви они“, Делгадо има у виду све оне који данас производе вакцине против ковида. Ту се подразумевају мРНК (месинџер РНК) од Pfizer-BioNTech и Moderna, а такође и вакцине вирусних вектора AstraZeneca и Janssen (Johnson & Johnson).

Вакцине против Covid, Илон Маск (Elon Musk) и тежња да се људско тело претвори у трансчовека – борга

Мик Андерсен (Mik Andersen) објашњава да нанорешетке које се налазе на људском телу захтевају употребу посебних наноантена које раде у терахерцном опсегу. Десило се да су истог типа као и они који се налазе у узорцима ињекција против covida.

„Изричито помињање типа антене и технологије наномрежа унутар тела потврђује да су вакцине, између осталог, вектори за уградњу нанотехнологије или наноуређаја у људско тело“, каже др Пабло Кампра (Pablo Campra), који је сакупио слике добијене из узорака covid „вакцине“.

„Међутим, осим чисте случајности, аутори експлицитно указују на употребу графена и угљеничних наноцеви као суштинских елемената за овај мрежни модел.

Испоставило се да је нарцисоидни милијардер Илон Маск умешан у ову операцију чији је циљ претварање људских тела у трансхуманистичке машине, контролисане сићушним наномрежама унутар тела. А ковидалне ињекције су средство за испоруку тих компоненти.

Прочитајте још:  Или вакцина или отказ: Ватикан донео уредбу о обавезној вакцинацији

Презентација од 24 слајда објашњава како процес функционише користећи једноставне дијаграме и тезу која се лако прати. Можете је погледати на Интернету или преузети ову презентацију са горње везе.

У суштини, ове такозване Фаучи “вакцине” против грипа повезују људска тела са „Интернетом ствари“. У суштини, они постављају основу за функционисање људске анатомије и контролу њоме од стране lоТ мреже.

Вакцинисана тела више неће бити аутономна, већ ће функционисати у “облаку” трансхуманости. 5Г технологија је такође део једначине, јер ће напајати и повезати lоТ мрежу и све на њој.

Други термин који се користи за описивање ове нове виртуелне стварности је метаверзум. Могуће је да ће само „вакцинисани“ моћи да учествују у метаверзуму – а једном тамо, „накалемљени“ никада неће моћи да га напусте.

“Идеја је да се на крају сви вакцинисани споје у ‘кошницу'”, рекао је један коментатор Daily Exposé.

Клаус Шваб (оснивач Светског економског форума) објашњава ово у својој књизи/манифесту (бесплатна ПДФ верзија), види Промена 1: Имплантабилне технологије, стр. 110-111, итд., пише други, позивајући се на Швабову књигу Четврта индустријска Револуција.

Други је приметио да се чини да честице графен оксида садржане у ињекцијама делују као електрични водови који ће хранити тела трансљуди којима су убризгане кроз процес “вакцинације” и “појачавања”.

Последње новости о ковид вакцинама могу се пронаћи на сајту ChemicalViolence.com.

Борба за веру

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *