Михајловићева осудила демолирање просторија СНС-а у Новом Саду

0

(фото:НСПМ)

Чланица Председништва Српске напредне странке Зорана Михајловић осудила је данашње демолирање просторија СНС-а у Новом Саду указавши да насиље није замена за политички програм.

Михајловић, у писаној изјави, наглашава да су демолирање просторија и насиље доказ немоћи коју појединци исказују вандалским понашањем.

„Још један у низу напада на Српску напредну странку показује немоћ и недостатак програма појединаца који насиљем, рушењем и вандализмом настављају да шире мржњу према политичким неистомишљеницима”, поручила је Михајловић.



Према њеним речима, таква врста агресије и примитивизма неће утицати на снагу и енергију коју СНС има и коју користи за наставак поштене политичке борбе у којој су главно оружје идеје, планови и програми, а не каменице и говор мржње.

„Нећемо одустати од залагања за бољи Нови Сад и Србију упркос константним нападима, нити ће политика вандализма добити упориште међу грађанкама и грађанима Србије”, поручила је.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду саопштио је да су, како су навели, вандали разбили страначке просторије у Улици Бранка Ћопића 82.

Како су истакли, на трећи дан Божића десио се незамислив и суманути чин у Адицама, када су вандали разбили страначке просторије, преноси Танјуг.

„Празници треба да су дани спокоја, мира и љубави, а не болесних излива мржње попут ових”, поручили су из Градског одбора СНС-а у Новом Саду.

Политика

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *