Вучић потписао законе који Немачкој дају право да окупира Србију!

1
председник Србије, србија

председник Србије Александар Вучић (Фото: Принтскрин)

Током септембра месеца протекле године, донета су два закона у Скупштини Србије, који су по својој природи скандалозни и представљају још један корак у потпуној капитулацији земље и њеном потчињавању Четвртом Рајху који се ствара на рушевинама Европске Уније.

Првим законом, од 9. септембра 2021. године, потврдјен је Споразум о сарадњи из области одбране измедју владе Републике Србије и владе Савезне републике Немачке. Тим споразумом је потврдјена чињеница да је Српска војска у партнерском и сарадничком односу са немачком солдатеском, да се сарадња заснива на правилима НАТО пакта, и с тим у вези се позивају стране уговорнице на СОФА споразум потписан 1995. године. Споразумом се прихвата могућност да немачка војска шаље трупе, особље, средства и опрему на територију Србије, одлуком Савезног министарства одбране Немачке, када је у питању одбрамбена и безбедносна политика ( члан 1,2,3,4 Споразума ).

Скандалозна одредба члана 10., став 3, амнестира немачког војника на тлу Србије од било које одговорности за било која дела пред домаћим правосудјем, већ је немачка солдатеска искључиво дисциплински одговорна немачкој врховној команди.



Чланом 13. је предвидјено да споразум важи на неодредјено време, а члан 15 став 2., посебно злокобно звучи пошто предвидја да уколико се уговор раскине са на пример српске стране, отказни рок је шест месеци, али се све започете активности и поред отказа споразума, настављају док се војне активности ( читај : окупација ) не окончају.

Тиме су створене правне предпоставке за легалну, правно заштићену и унапред прихваћену окупацију наше домовине, а немачки војник на тлу наше земље је потпуно изузет од гоњења за ратне злочине и кршења ратног права у борби против евентуалних побуњеника. Ратна доктрина стрељања сто за једнога не само да ће бити дозвољена, већ србске власти неће имати право ни да покрећу поступке против немачких војника који буду вршили стрељања, већ су они искључиво дисциплински одговорни немачкој врховној команди, по слову овог споразума.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Неће бити италијанског ни шпанског сценарија у Србији. Не паничите, јер и то слаби имунитет /видео/

Основно питање на које треба да одговоре чланови нашег Парламента на челу са Ивицом Дачићем који се представља као наводни антифашиста, а своју СПС назива нетачно наследницом Савеза комуниста, је : шта ће немачка војска у Републици Србији ? Питање је једноставно а одговор се сам намеће, да у случају слома квислиншких власти, изврши хитну окупацију територије Србије и заштити јужно крило НАТО пакта од свеопштег народног устанка, а квислинге заштити од народне правде. Други разлог је да ако се појаве руски тенкови на границама наше земље, то јест понови се ратна ситуација из времена краја Другог светског рата, да се колико толико организује оружани отпор руској војсци на територији Србије, што би наш народ довео у веома тешку ситуацију.

Други закон од 10. септембра 2021.године је још гори, у питању је Закон којим се потврдјује Споразум измедју владе Србије и владе Немачке о ратним меморијалима.

Тим законом је директно прекршен Закон о ратним меморијалима из 2018.године Републике Србије, којим је строго забрањено дизати споменике ратним злочинцима и фашистичким борцима по Србији.

Споразумом са немачком владом, велеиздајници који седе у власти у Београду су прихватили да се чланом 1., споразума у потпуности изједначе немачки фашисти погинули у Србији, са погубљеним ратним заробљеницима, логорашима, затвореницима и другим особама из Србије који су оставили своје кости по немачким казаматима и логорима. Тај нечувени цинизам и можемо рећи безобразлук је потписан од наше власти без икаквог проблема, чиме су породице антифашиста не само дубоко повредили већ и упозорили о природи квинслишке нацистичке власти у Србији.

Прочитајте још:  Украјинске снаге опет малтретирају свештенике у Кијево-печерској лаври

Чланом 7., србске издајничке власти су прихватиле да ће на територији Србије, откривање, откопавање, ископ, премештање и изградња споменика немачким фашистима који су изгинули широм наше земље обављати : Народни савез за бригу о немачким ратним гробљима ( Волксбунд Деутсхе Криегсграберфурсорге е.В.). Предвидјена је и изградња просторија за смештај посетиоца, уредјење околног простора и други несметани радови како би се обележило страдање Хитлерове солдатеске . Интересантна одредба је да се споразум може изузетно тешко раскинути, да ће се регистровати у надлежним телима УН и тако даље.

Предвидјена је и изградња централног меморијалног споменика немачком војнику, и то у време када се широм Источне Европе редом руше споменици храбрим руским војницима који су сломили кичму нацистичком режиму.

Управо ова два споразума су и била разлог доласка господје Меркел у Србију јесенас, она је једноставно обавила заостале послове и захтевала извршење обавезе које је на себе преузео самозвани и самопостављени диктатор.

Треба одати признање једном једином посланику у Скупштини Србије, господину Владану Глишићу, који је јавно указао на суштину и природу ових велеиздајничких закона, напредњачки посланици и посланици СПС су хладнокрвно дигли руке и изгласали оба закона, сматрајући да је велеиздаја дозвољена и некажњена у земљи Србији. Нека се не зачуде ако буду подврнути лустрацији и губитку градјанских права, велеиздаја се ипак мора санкционисати.

Чином потписивања ова два споразума са Немачком, у Србији су избрисани и последњи трагови Антифашизма, који је бившу Југославију изнео на светску сцену, на жалост због отпора нацизму је и доживела судбину коју смо сведочили задњих деценија. Данас сведочимо о слободно израженој вољи србских власти да немачка чизма додје на србско тле, да немачки војник буде потпуно амнестиран, а да наше власти при томе активно сарадјују у заштити немачке солдатеске на овим просторима. Тим чином, превазишли смо сами себе као људи, треба нам одати признање на толиком мазохизму и трпљењу иживљавања окупатора и њихових постављених јаничара на овом простору. Имајмо вере у Господа, који ће се смиловати на наш мучени србски народ и омогућити да поново задобијемо слободу и независност коју смо у толиким крвавим биткама у прошлости задобили.

Прочитајте још:  Kоронавирус у Србији: “У току ноћи није било узорака за тестирање…”

Уверен сам да Антифашизам на овим просторима није до краја уништен, искра из камена ће се запалити , судбина србског народа ће бити да поново стане на страну својих верних савезника и не дозволи да га подивљали Четври Рајх поново војно не окупира и очисти са лица земље.

Таблоид

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вучић потписао законе који Немачкој дају право да окупира Србију!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *