Потресне слике наше познате глумице из народне кухиње

0

(фото:Србин инфо)

Српска глумица Весна Пећанац остварила је бројне улоге како на филму и телевизији, тако и на позоришним даскама. Била је удата за познатог редитеља Живка Николића, са којим има два сина, а неке од својих најпознатијих улога остварила је управо у његовим филмовима “Лепота порока” и “Чудо невиђено”. Публика је добро памти и као Јеку из серије “Ђекна још није умрла, а када ће не знамо”, а велики део каријере провела је у “Атељеу 212”.

Ипак, познату глумицу живот није мазио. За кратко време изгубила је мужа и родитеље, а сада су се на Твитеру појавиле фотографије Весне из народне кухиње, са тужним изразом лица и марамом на глави.

“Редовна корисница кухиње Верског добротворног старатељства. Да ли препознајете жену на овим фотографијама” – упитала је једна твитерашица.

Многе је овакво издање глумице шокирало и потресло.



“Ја не разумем. Зар позоришта у којима раде глумци не уплаћују пензију за своје уметнике? Како то да глумци немају пензије? – упитао је један корисник Твитера.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Ја не могу да верујем да је то ова глумица. Колико је само била лепа у млађим данима. Као да је неко живот исисао из ње – надовезао се други твитераш.

Било је и оних који су критиковали њене колеге из глумачке професије.

“Катастрофа. А неке њене колеге се бахате и пријете одласком из земље јер забога немају “адекватан” третман. Где је та колегијална солидарност? Не мора да јој се удјељује помоћ, али може да се понуди посао – гласио је један од коментара.

Прочитајте још:  Радници Фијата добили понуду за састанак с Вучићем у суботу али остају на Газели. Чекају потврду састанка, након чега ће одблокирати аутопут

Иначе, глумица је својевремено описала кроз какав је пакао пролазила.

“У време бомбардовања Живко је ишчилео. Осетила сам огроман бол, превелику тугу. Један син отишао је да се монаши. Рекао је: “Мени су сви бедеми срушени”. Остала сам да зурим у зид, пала у депресију. Некада смо били велика, ведра, сложна и многорадна породица… Нисам могла да играм, затражила сам пензију. Посао комичара је да дарује радост људима, а ја нисам више имала радости. Пензија – седам хиљада динара. Били смо гладни. Мислила сам да сам због тога потпуно изгубила меморију. Једна милосрдна шефица у самоуслузи у близини куће годинама нам је храну давала на кредит, волела је Живкове филмове. Још је био жив. Сећам се да сам једном добила неки новац, и могла да бирам да ли да одем на пијацу или њој вратим део дуга. Одем, ипак, на пијацу. Из кесе ми је вирио млади лук и ја сам кружила по целом кварту да ме она не би видела. Испричам Живку, а он ми каже: Одиграј то на сцени. И то је живот – испричала је Весна једном приликом.

Након смрти супруга, појавиле су се информације да је глумицу злостављао син, те да је из породичног дома побегла у прихватилиште за жртве насиља у породици. Међутим, Весна о томе никада није желела да говори, већ је у тишини носила своју муку.

Србин инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *