Монстроузно: Чиме се „подмлађују“ припадници светске кабале

0

(фото:Борба за веру)

Већини је познат случај Џефрија Епстејна и његова острва. Имена садржана у “малој црној књизи” коју је Гвислајн Маџнел створила са својим љубавником, сексуалним преступником Џефријјем Епстеином, укључују неке од највиших људи у Великој Британији, укључујући њиховог пријатеља принца Андреја.

Наоми Кембл, Тамара Бекњит, Џонатана Димблебyја, Љоyда Гросмана и многе лордове и даме. Бивши британски премијер Тони Блер снимљен је једном, док његов бивши секретар владе, лорд Петер Манделсон, има десет бројева, укључујући један с ознаком “равна линија”, један с ознаком “дом” и један с ознаком “сеоски дом”. Брат принцезе Дане, Чарлс Спенсер, такође се појављује на попису. Постоји 16 одвојених телефонских бројева за принца Андрења, укључујући број мобилног телефона, један означен као “Палас еџ-директори, један на Балморалу, краљичино приватно уточиште у Шкотској, где је принц позвао Епстеина, и један означен као “Пијесак”, што је очигледно Сандрингам, још једно краљевско уточиште у којем је проводио време. Међу осталим светским именима били су Барак Обама, Бил Клинтон, Вуду Ален, Алек Балдњин, мађионичар Давид Блејн , Бил Косби, Руперт Мурдох и певачица Кортни Лов, Бил Гејтс (Мајкрософт), те Марк Закерберг (Фејсбук), Ерик Шхмит (Гугл), Џеф Безос (Амазон), холивудске звезде и многи други …

Трговина децом је најпрофитабилнија трговина данашњице наравно после фармакомафије. А то највише ради дроге зване адреноком. Светска елита створила је огромну сотонистичку мрежу за отмицу, превоз деце за каснију производњу еликсира и илегалну трговину њиховим органима. То је страшан злочин против човечности, чији су жртве били незамислив број одојчади и мале деце. Данашњи еликсир младости зове се АДРЕНОХРОМ. То је прикупљена крв деце с највећом могућом концентрацијом адреналина. Крв се извлачи из епифизе детета у тренутку страха и ужаса, када ниво адреналина досегне врхунац. Значи дете мора бити пре тога мучено. Постоје поџдзмна скровишта по целоме свету такозване ДУМБС где су лабораторији за производњу адренохрома или трговину органима и људима. Специјалци из акција спашавања деце из Думбс се личе од ПТСП јер се немогу носити с тим што су видели.

Прочитајте још:  Илон Маск честитао Новаку на историјској титули на РГ: Најбогатији човек на свету оставио поруку Ђоковићу

Крв одраслих није прикладна, јер епифиза не расте с годинама, а производња адреналина се смањује. Највећа навала адреналина код деце јавља се као последица трауме. Према википедији, Адренохром је један од производа оксидације адреналина слободним радикалима и производи га надбубрежне жлезде. Није посве јасно како је повезан с епифизом. Дословни текст каже: “Адренохром се добиЈа из епифизе, која се налази у мозгу.” Збуњеност је вероватно настала због књиге Хунтера Томпсона из 1971. Касније се истоимени филм појавио с Џонијем Депом у главној улози. Аутор овде објашњава да је једини извор адренохрома људска епифиза. Адренохром је холивудски лек младости и дуговечности, који кошта 1,5 милијарди долара по килограму (2,2 фунте). Његова формула наликује зецу. Сада је јасно колико је цели овај ланац догађаја повезан с Адренохромом. Мел Гибсон је у више наврата говорио о новорођенчади као валути у сотонистичком педофилском друштву у ХолИвуду



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Стална потреба да живи предмети добију хемијску компоненту објашњава зашто ционисти не желе мир између Палестине и Израела. Палестинци се сматрају другом класом, тако да се њихови органи, ткива и Адренохром могу легално узети за потребе израелског народа. Истодобно учествују у масовној трговини децом широм света, купујући их и продајући. “У САД-у сваке године нестане више од 460.000 деце, иако стварни бројеви могу бити много већи. И тако и у Европи и другде. Сви подаци су пажљиво скривени.”Потребни (светска елита и Холивуд) су вампири који сисају крв у најсловнијем смислу те речи. Осим тога, они су дужни учествовати у трговини децом (Опрах) како не би изгубили новац, утицај и уговоре. Адренохром делује попут хероина, а његова стална употреба доводи до потпуног престанка производње властитог адреналина. То јест, ако таква особа не узме Адренохром од деце, доживеће озбиљан слом и изненадно старење. Фотографије Џона Депа, Селин Дион и Глорије Вандербилт круже интернетом током употребе адренохома и након престанка, када дође до брзог старења.Могуће су и тамне мрље око очију.

Прочитајте још:  Нетањаху предложио микрочиповање деце

Све то звучи страшно нажалост је још пуно горе од описаног. Овде добијате све на капаљку јер пуну чашу не бисте могли попити јер би вам створила пробавне сметње. Постоје организације које се боре против тога и спашавају децу с једном од них сарађује Џим Кавиезел који овој теми посветио најновији филм.

Надајмо се да ће се то зауставити што пре. Да све што је сакривено изађе на видело. Да се што више људи пробуди из МАТРИXА и престане се клањати ЗВЕРИ.

Васељенска/Борба за веру/Глориа ТВ.ХР

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *