Монтенегро севдах: Подгоричка одбрана Баш чаршије или лавиринти „моравца“, шајкаче и опанака!!

0
црна

(фото: Freepik)

Наступ специјалне јединице МУП-а Српске тотално је онесвијестио Монтенегрине! Када су чули оно „нема више комуниста“ ока нијесу могли да склопе, једва су дочекали јутро и у цик зоре се нацртали испред зграде делегације ЕУ у Подгорици и завапили да се Црна Гора брани у Сарајеву, односно да се БИХ брани на обали Мораче! Када су чули оно „за крст Немањића и Обилића“ тотално су шенули са памети, ушли су у неко полусвјесно, односно несвјесно стање, гдје су халуцинације пропратна појава. И то не било какве халуцинације, него се Монтенегринима од јуче привиђају сциле и харибде са онога свијета, изнад њих су се разјапиле чељусти великосрспке аждахе, вукодлака и вампира Саве Савановића! Када су чули да се јуче у Бања Луци понавља оно „за крст, за крст“ искочили су из кревета, навукли десне ципеле на лијеве ноге и тако стијешњених стопала бауљају данас подгоричким улицама и тротоарима и траже интервенцију НАТО-а, новог милосрдног анђела, а не би имали ништа против и једне филијале Бондстила на сред Горице!

Поцркаше Монтенерини данас од муке од јучерашњег дефилеа специјалне полиције МУП-а Српске, срце им искаче из груди, не знају гдје да сједну и гунђају и најављују Дан Д, ново комунистичко просвјетљење и други долазак Броза, Моше и Едварда! Чувају да им петокрака не спадне са главе и из срца, потпомажу је да остане и даље усправна и да свједочи славне неславне дане једне идеологије и комунистичког братског сломиврата и нестанка. Запомажу из свег гласа и стаса, зову ЕУ, Америку, Инке и остале ратнике, да не забораве Балкан, да га не препусти крсту и Србима, односно Немањићима и Обилићима. Може све, може свако да им стави чизму за врат и гњечи до изнемоглости, само да их не снађу Срби, ти вељесрпски злотвори, немани и демони, који након 30 година од рата из 90-тих најављују нови рат, купују оружје и припремају нови десант на невине муслимане, Бошњаке, Хрвате, Албанце и остале балканске народе. Их, тај вељесрпски јарам, их ти вељесрпски волови, колчеви и магарци, нијесу као остала чељад, него имају неке посебне знаке распознавања и замајавања! Када они дрекну затресу се врата и зидови хашких ћелија, а Баш чаршија и сав стари босански севдах, претвори су у моравац, србијански и свесрпски зкочиначки замајац, који више не бира шта ће да меље, али меље!

Прочитајте још:  Дарко Шуковић кука: У ослобођеним градовима нема прославе Дана независности

Ако падне Босна, неће бити ни Црне Горе, завапи неко јутрос усред Подгорице и испред зграде ЕУ. Као да у ЕУ и остали свијет појма нема шта се дешава не само на Балкану, него и у најзабитијем забитом клозету наше галаксије, него су се јутрос нашли Монтенегрини да то незнавеном свијету објасне и оптуже их да су са ланца пустили вељесрпског змаја са десет глава и вулканом у устима!



Шта ти је антисрпство! Када ухвати, не пушта и нема тога лијека, биотика и антибиотика за ту болест. Ни врачеви и карте ту не помажу, џаба бацаш пасуљ и гледаш у пилећа прса, све је јасно да јасније не може бити. Срби се спремају на рат свјетских размјера и има да помјере са путање планету, а не да тамо запале неку чаршију, џамију или црногорску НВО цркву!

Из Подгорице Монтенегро кличе нема више петокраке, пуковниче! Вељесрпска тама је пала и не може се више дисати. Ни босански севдах не може да се пјева. Изгубио се у лавиринту моравца, шајкаче и опанака!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иван Милошевић/Српска24.ме

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *