ЖИВЕ УБИЈАЈУ… Пилот каже да његове колеге „умиру као муве од болова у грудима“ након вакцинације против корона вируса.

1

(фото:3 РИМ)

Амерички пилот Грег Пирсон говори о таласу болести након убризгавања за који каже да се брзо шири у ваздухопловној индустрији.

У недавном интервјуу за Глас Америке, Пирсон је рекао да многи његови колеге пилоти “падају као муве” од, како он описује, јаких болова у грудима. Сам Пирсон је заправо морао хитно да буде пребачен у болницу убрзо након што је “вакцинисан” против корона вируса из Вухана (Ковид-19) јер су му вакцине изазвале озбиљне проблеме са срцем.

„Отишао сам у хитну помоћ, где су ме брзо прикључили на интравенски ЕКГ, брзи тест крви и утврђено је да имам атријалну фибрилацију “, рекао је Пирсон током једног дела емисије. “Ово је главни узрок можданог удара.”



„Могао сам да се онесвестим на 100 стопа док сам покушавао да приземљим авион. Могао сам само да притиснем тај штап пре него што је особа поред мене могла било шта да уради. Док би за многе људе то било готово.” Пирсон каже да многи други пилоти попут њега доживљавају и примећују исто, али се плаше да причају о томе. Они не желе да ризикују да буду отпуштени или чак потенцијално да униште читаву своју каријеру у знак одмазде за истину.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Постоје неки пилоти који се плаше да изађу и говоре… Плаше се одмазде. Има момака који иду на посао са страшним боловима у грудима и глави. Плаше се да ће уништити каријеру“.

Лажни „председник“ Џо Бајден сноси велику одговорност за цео овај покољ, као и извршни директори и руководиоци авио компанија који намећу овај геноцид пилотима и другом особљу авиона.

Прочитајте још:  Американка оптужена за тероризам због кашљања на полицајца: Прети јој 10 година робије

Многи од ових сада напаћених пилота уопште не би добили вакцину да нису били приморани на то како би задржали посао. Сада када су многи од њих озбиљно болесни, не знају шта да раде или да ли ће успети да нађу неки лек.

Више није безбедно летети. Једноставно је немогуће рећи који би потпуно вакцинисани пилоти могли насумично да доживе напад, што би могло довести до катастрофе за све у авиону. „Сва ова гужва је само због нове верзије хладноће “, написао је један коментатор Њузпунча . „Наши лидери, као и увек, кују нељубазне ствари.

„Пре много година моја мајка је умрла, а ја сам био незапослен и несрећан “, написао је други. „Прозац је управо изашао и мислио сам да би било лепо да одем и добијем га од доктора. Било је време да наставим са комерцијалним леком ФАА и написао сам да узимам Прозац. Ускраћена ми је медицинска помоћ.”

„Сада дају упутства пилотима да узму експериментални лек (ур. – вакцину) без и најмање бриге. Апсолутно невероватно.”

Други је сугерисао да би атријална фибрилација код пилота могла бити резултат електричних сигнала. „Нешто узрокује да ‘напетост’ пропадне” , додала је особа. „Сигуран сам да то могу да ураде на даљину. И са велике удаљености, посебно сада са 5Г.”

Други је написао да је ово само почетак страхота које ће ускоро задесити и остале вакцине. „Они не желе да будеш срећан “, написао је други. „ Желе те мртвог.

Васељенска/3 РИМ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ЖИВЕ УБИЈАЈУ… Пилот каже да његове колеге „умиру као муве од болова у грудима“ након вакцинације против корона вируса.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *