Педофили се претварају у потлачену сексуалну мањину

0

(фото:АФП)

Треба их назвати „особама које привлаче малолетници“ (на енглеском – МАП), и престати да их малтретирају (осим ако, наравно, ове мапе не чине акте насиља). Ово је став бивше професорке социологије и криминологије, Калифорнијке Алин Вокер, ауторке књиге „Дуга мрачна сенка“. Књига коју је објавила угледна америчка академска издавачка кућа и прошла је одговарајућу научну процену колега. Општа идеја је да је реч “педофил” увредљива и да повређује особу. Једно је да такав човек делује, а сасвим, сасвим друго – ако нема акције, већ постоји само природна склоност у свом чистом и некомпликованом облику.

Сада ће почети изненађења. Неки читаоци могу лако пасти у неконтролисани бес и одвојити се од чињеница, мисли и других ствари уз речи „пуцај на лицу места“. А за ову реакцију има више него озбиљних разлога. Али чињеница је да је прича са педофилима много компликованија, а заправо и гора него што би се могло учинити човеку који не прати изблиза шта се дешава у свету, ко и како у овом свету масовно обрађује мозак .

Подсетимо се како је ова тема изненада и оштро пала на нас почетком 2000-их. И још би се могло размишљати: около су само педофили, али откуд ова инвазија на руску земљу? Кажете, и Европљанима и Американцима – да, стварно треба да разумемо све ово, то је дедеца! Хемијски кастрирајте олош и онда га затворите доживотно! И нема шта да се сазна, да ли је ова педофилска експлозија последица 90-их, или наслеђе совјетске ере.

Али могло би се подсетити да је, у ствари, реч о веома ретком одступању. Ређе од, на пример, хомосексуализма. А тога је – и у совјетско време и 90-их и 2000-их – педофила из чисто биолошких разлога требало да буде исти број: баш као људождера (а били су и још увек јесу) или лудих серијских убица. Али када можемо да претпоставимо, да ли је наша велика кинематографија и друга уметност осетила да је реч о врућој теми, и почела да избацује педофиле (као и серијске убице) у нељудским количинама. Процес је покренут.

Прочитајте још:  Пентагон је објавио планове САД за куповину 24 хиперсоничне ракете следеће године

Видели сте и да је ова добро организована хистерија из неког разлога била и говори искључиво о мушким педофилима, иако је, као иу случају хомосексуализма, то карактеристично за оба пола. Или приметите како је кампања добила неочекивани значај: у западним земљама одједном је почело масовно разоткривање свештеника педофила, а онда су – бићете изненађени – покушали да ураде исто и код нас. На свом врхунцу неопаженом би се могло учинити да се, генерално, сво свештенство интересује искључиво за децу (што је, опет, биолошки немогуће).

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Шта је то? И то су рана загревања оних људи који су себи поставили за циљ да униште савремена друштва, претварајући људски живот у пакао. Уништити све: породицу, веру, традицију… Сада то видимо у пуном сјају, посебно у САД , где је било потребно хитно сломити републиканце и друге конзервативце – а ове кампање на све стране су се претвориле у погроме. А почетком 2000-их, значење акција није било тако јасно. Не, нису били усмерени посебно против Русије , у почетку су уништавали своје. Али са оком на цео свет.

Идеја иза ове конкретне кампање била је да су генерално сви мушкарци силоватељи, укључујући и малолетне силоватеље. Нема релевантне статистике – креираћемо или ћемо само играти на емоције. Затим се наставак одвијао у виду акција терориста из #МеТоо, биће још нешто.

Чак иу раним фазама покретања свих ових кампања мржње, приметан је развој једноставне технологије – свуда иста. Неопходно је узети у почетку исправну и разумљиву идеју која изазива махниту реакцију која искључује мозак код неке кључне групе људи – „деце“, или „умире природно окружење наше планете“, или шта друго. Затим оштро преувеличајте размере феномена. Одмах разбуктати страсти до фазе када миран разговор са чињеницама постаје морално немогућ, односно неутралисати, а затим унапред мамити противнике. На овој технологији се заснива сва садашња дегенерисана демократска ортодоксија, познатија као идеологија воука. Главно је сејати страх и мржњу, а онда ће све проћи само од себе.

Прочитајте још:  АМЕРИЧКИ РАТНИ БРОДОВИ СЕ ПРИБЛИЖАВАЈУ! Кинеска војска у стању приправности!

И иде – све до чињенице да је неизмерно цењена професија учитеља скоро постала стрељачки вод. Деца – она су свакаква, често штетна и лукава, и добро знају како да испровоцирају уморног учитеља, изложе га гневу следећих – несклоних разумевању – бесних народних осветника. А ту су и непотребни проблеми са усвајањем (шта хоћете да понесете у кућу малолетника?), терор социјалних радника и друге међународне појаве које уништавају породице и још много тога.

Али и време пролази, а појављују се и нове појаве, међу којима је и бивша (сада, иначе, прогоњена и пензионисана) професорка Алин Вокер. То уопште није да је неки Француз Габријел Мацнеф, који је деценијама писао књиге о педофилији, добијао књижевне награде и био цењена личност, а онда се одједном нашао прогањан. Не, Алин Вокер је другачији феномен: могуће је да се ради о особи са добрим смислом за хумор. Можда је оно што је урадио био подругљив покушај човека да са свим тим рушитељима друштва разговара на њиховом птичијем језику и користи њихове сопствене идеолошке конструкције.

Наиме: пријатељи, где вам је логика? Кажете да малолетник може, ако не треба, да захтева промену пола као резултат операције, а родитељи не смеју да се мешају у то. Активно промовишете у школама, и не само тамо, хомосексуалност и осталих неколико стотина сексуалних оријентација. Ваш председник Бајден је прошлог јуна у буџетским документима променио реч „мајка“ у „рађање“. И објашњавате свима да су пол и сексуална оријентација производ „самоидентификације“ сваке особе („Ја себе видим овако“). Или чешће – „групна самоидентификација“. Да је проклети стари свет прогонио све ове мањине, а сада свет треба заувек да се каје због овога и помаже несрећницима да се прилагоде животу (и онда нас „прилагоде“).

Прочитајте још:  ЦИА регрутује Русе

Па, педофили заправо нису педофили, већ мапе, они су такође производ самоидентификације и такође мањина, и ако никога не силује, онда треба да помогнемо његову „друштвену адаптацију“. А реч “педофил” је иста као “црнац”, не можете је користити, Мапа је увређена на њега.

Иако Вокер вероватно баш и нема смисла за хумор, све је ово писао сасвим озбиљно – на зов своје душе и опредељења.

Дмитриј Косирев/РИА НОВОСТИ

Превод: Васељенска ТВ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *