СКАНДАЛ! СЕВЕРИНА ОПЕТ ШИРИ МРЖЊУ ПРЕМА СРБИМА: “Неће да плате одштету, па не признају геноцид у Сребреници”

1

(фото:Инстаграм)

Наиме, она је гостујући у једној емисији у Сарајеву, говорећи о Сребрници, истакла да је тамо почињен геноцид.

СЕВЕРИНА Вучковић опет шири мржњу према Србима, па је још једном у кратком временском периоду оптужила Србе да су геноцидан народ и да смо ми починили наводни геноцид у Сребреници.

Вучковићева, која у Србији зарађује паре, а била је у браку са Игором Којићем, као и у ванбрачној вези са Миланом Поповићем, по ко зна који пут јавно покушава да оптужи српски народ и жигоше га као геноцидан.

Наиме, она је гостујући у једној емисији у Сарајеву, говорећи о Сребрници, истакла да је тамо почињен геноцид.

“На пример, ја сам сад испала најгори усташа рекавши да је у Сребреници био геноцид, што је био геноцид, како год они то називали: велики злочин, мали злочин или средњи злочин, али ради се само о томе, да ако је био геноцид, онда би нека држава тој држави требала платити одштету. Мислим да само због тога они (Србија) не признају да се то тако зове – истакла је у даху и са смешком на лицу хрватска певачица, како би се додворила сарајевским медијима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Подсетимо, сличне оптужбе на рачун српског народа, она је изрекла у октобру прошле године, када је раскинула сарадњу са ТВ Уна из Бањалуке и то само зато што је сувласник тог медија, наводно, Игор Додик, син српског члана председништва БиХ.

“Не желим да учествујем у пројекту који има везе са Додиком, особом која вређа жене на најгори начин и који не признаје да је у Сребреници почињен геноцид – рекла је Северина за хрватски “Вечерњи лист” и додала да је била заинтересована да на поменутој телевизији покрене свој шоу све док није сазнала ко је њен сувласник.

Прочитајте још:  Родитељи, опрез! Трансвестити „блиставе маме“ крстаре интернетом

“Са ТВ Уном сам дуго преговарала. Имали смо врло пријатне радне састанке и заиста смо договорили да ћемо радити, чак смо кренули и са окупљањем екипе. Међутим, одустала сам када сам сазнала да је реч о Додиковој телевизији – рекла је Северина.

Осим овога, у јавности се прошле године појавио и снимак са њеног концерта у Црној Гори, на којем је јавно подржала Црногорце и поручила им “да нико не сме да их дира”, а затим и снимак с њеног концерта на ком је својим фановима певала песму осведоченог српског србомрсца Марка Перковића Томпсона “Лијепа ли си”.

“Ој, Загоро, лијепа ли си, Славонијо, златна ти си, Херцег-Босно, срце поносно, Далмацијо, море моје, једна душа а нас двоје, поздрав, Лико, Велебита дико, лијепа ли си – гласе стихови ове песме који су опет запалиле друштвене мреже, па још гласније покренули причу да се Северини забрани улазак у Србију.
– Кад мислиш да не може горе и ниже, Северина те демантује! Сада после подршке Црногорцима пева песму усташе Томпсона! Севе је толико љута на Србију у последње време да то није нормално – гласили су само неки од коментара на рачун овог снимка.

Иначе, Томпсон је у нашој јавности најпознатији по томе што је практично оживео усташки поздрав “За дом спремни”, па су његови концерти забрањени широм Европе због пропагирања нацистичке идеологије.

“Рампа и за њу у Србији. Нек пева у Црној Гори! Северина који већ, пети пут по реду има националистичке испаде према Србима, а била је удата за два Србина, плус јој је и син Србин! Ужас, хајде да пишемо петицију да јој се забрани улазак у Србију, као и Јадранки! Јадранка пева да су Црногорци јачи од Србије, а Севе да не сме нико да их дира, мислећи на нас Србе. У чему је разлика?! – само су неки од коментара огорчених твитераша.

Прочитајте још:  Александар Вулин: Осуда ЕУ и САД доказ да ме не желе у Влади Србије

Курир

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “СКАНДАЛ! СЕВЕРИНА ОПЕТ ШИРИ МРЖЊУ ПРЕМА СРБИМА: “Неће да плате одштету, па не признају геноцид у Сребреници”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *