СНС политичар “атомске бомбе” угроженој Нишлијки однео НОВОГОДИШЊИ пакетић

0

(фото:Принтскрин)

Фотографију на којој се види председник Градске општине Црвени Крст, Мирослав Милутиновић, како старијој Нишлијки уручује новогодишњи дечји пакетић, уз објашњење да је посетио јер је тражила помоћ, објављена је на званичним страницама ове општине. Познати нишки политичар и професор факултета, из СНС клана, прославио се пре две године изјавом да су у Нишу падале “атомске бомбе”.

Старија Нишлијка обратила се за помоћ, а фотографија новогодишњег пакетића који јој је предат приликом посете Мирослава Милутиновића, изазвала је реакције суграђана, пишу Јужне вести.

Нишлије коментаришу да је реч о нерасподељеним пакетићима са играчкама, слаткишима и сланишима који се традиционално деле око Нове године, али председник ГО Црвени крст то демантује.

Милутиновић, ипак, не објашњава шта је у њему, али каже да је тај пакет био само знак пажње приликом посете, а да се о конкретној помоћи већ договорио са госпођом којој је неопходна.

“Обишли смо је јер је имала запалење плућа, пакет је био знак пажње. Помогли смо јој и раније финансијски, а највероватније ћемо и сада” – каже Милутиновић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Додаје да је обичај да се угроженим суграђанима једнократно помогне или куповином огревног дрвета или новцем за куповину неопходних лекова, па да ће тако, највероватније бити и сада.

“Она се обратила и данас је поднела захтев за једнократну помоћ. Највероватније ће бити одобрено, она је болесна жена. Рекла је да је обезбедила неколико метара дрва. Једно 15.000 динара за лекове највероватније ћемо издвојити” – каже председник ГО Црвени крст.

Каже и да ће то ићи преко Центра за социјални рад јер је социјални случај, а да ће на Општинском већу одлучити о додели помоћи.

Прочитајте још:  Обреновићи: Како је грађена модерна Србија! (Видео)

Подсетимо, Милутиновић је нишки политичар са вишегодишњим стажом. Дуго је био у СПС-у, а од пре неколико година је функционер СНС у општини којом управља. Поред тога је и професор на Факултету пословне економије универзитета ЕДУКОНС и на Високој школи за менаџмент у саобраћају у Нишу.

Директно.рс/Јужне вести

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *