Вулин: Криминална група Радоја Звицера планирала убиство Вучића

1

Александар Вулин (BETAPHOTO/MUP SRBIJE/MO)

Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је да је криминална организација на чијем је челу црногорски држављанин Радоје Звицер, један од вођа “кавачког клана”, планирала убиство председника Србије Александра Вучића.

„Припадници МУП и БИА, заједно са представницима Еуропола и партнерских служби од којих смо информацију добили покренули су опсежну акцију утврђивања идентитета свих припадника ове злочиначке организације, која за циљ има убиство председника Републике Србије Александра Вучића“, рекао је Вулин.

На челу ове организације налази се црногорски држављанин Радоје Звицер, за ким је Србија већ расписала потерницу, организатор и један од вођа „кавачког клана“, рекао је он.

Казао је да ће истрага утврдити да ли је Звицер „ову злочиначку организацију окупио да би убили председника по сопственом нахођењу или зато што је добио наређења од свог политичког вође“.

До тада, припадници МУП и БИА о сваком сазнању до ког буду дошли ће обавештавати Тужилаштво за организовани криминал, а у сарадњи са војним обавештајним структурама очуваће мир, стабилност и уставни поредак, као и безбедност и живот председника Вучића, казао је министар.

Н1

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вулин: Криминална група Радоја Звицера планирала убиство Вучића

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *