Канадски Волмарт инсталира кабине за скенирање вакциналних пасоша како би прегледао купце

1

Twitter

Фотографије са улаза у Волмарт у Квебеку у Канади показују кабине од плексигласа за скенер вакциналних пасоша постављене за проверу купаца који улазе у продавницу, преноси Самит Њуз.

Према Волмарту, „Преграде су за сараднике када скенирају пасоше“.

Добродошли у нову нормалност.

Можда ће у блиској будућности у кабинама бити запослене медицинске сестре које ће на листу места давати редовне инјекције онима који су заборавили да узму 24. бустер инјекцију.

Неки на Твитеру су првобитно сугерисали да се у кабинама заправо налазе оловке за невакцинисане.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

То није тачно, али је тачно да ће велике продавнице са кутијама попут Волмарта и Коско-а сада имати запослене који ће пратити оне невакцинисане док шетају по радњи.

То је у складу са новом уредбом владе која забрањује невакцинисаним да купују било које друге артикле осим хране и фармацеутских лекова.

„За апотеке које се налазе у великим продавницама, као што су Волмарт или Коско, невакцинисану особу мора „све време током боравка пратити запослени у предузећу, апотеци или било која друга особа коју они овласте за ову сврху “, преноси ЦБЦ, позивајући се на уредбу. „Ова особа не сме да купује друге производе осим оних који се односе на фармацеутске услуге које примају“.

Ово наравно нема много везе са заустављањем ширења вируса – с обзиром на чињеницу да нема доказа да вакцинални пасоши чак и функционишу – и све има везе са кажњавањем невакцинисаних због непоштовања режима.

Прочитајте још:  Немачка и Канада се нису договориле око испоруке гаса

Као што смо раније истакли, власти су најавиле забрану невакцинисаним особама да купују марихуану или жестока пића, што је још једна произвољна казнена мера која нема никаквог смисла из перспективе јавног здравља.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Канадски Волмарт инсталира кабине за скенирање вакциналних пасоша како би прегледао купце

  1. Ове мере су најбољи доказ да се ради о политичким а не о медицинским мерама – невакцинисана особа не сме да купи чарапе а може храну!?
    Они нас третирају будалама… што и јесмо ако дозволимо да генетску терапију продају као вакцине, да експериментишу на нама и нашој деци… онда психопате могу све!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *