УПЛАШИЛИ СЕ НАРОДА Суд преиначио одлуку, педофила вратили у притвор

0
силовања, бежанијској, дунава

(фото:Илустрација)

Апелациони суд у Новом Саду преиначио је одлуку о притвору у случају Александра Исаковића осумњиченог да је обљубио девојчицу (12) у Шапцу и поново му одредио притвор, сазнаје “Блиц”.

Како сазнајемо, притвор му је одређен поново по тачки 4, а која се односи на узнемирење јавности.

Подсетимо, Александар Исаковић (38) из села код Богатића, оптужен да је у јуну прошле године обљубио дванаестогодишњу девојчицу, а недавно је пуштен на слободу.

Подсетимо, окривљени Исаковић прво је негирао, а код тужиоца је признао дело за које се терети, пише Блиц.

Девојчица живи у великом страху и од тог догђаја се лечи код психијатра.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Владан Ћ, отац тринаестогодишње девојчице из Белотића код Богатића, чију је ћерку, како се сумња, сексуално злостављао Александар Исаковић (38) звани Мачак из тог места, рекао је да га је манијак после гнусног чина грлио и љубио. Владан је навео да је Александар извео девојчицу са славља и након злостављања вратио у салу где су славили пунолетство рођаке, затим сео за сто код њега и наставио да пева.

„Седео је са нама цело вече и веселио се. Онда је у једном тренутку нестао и ја сам чак ишао да га тражим. После смо сазнали да је кренуо са мојом ћерком и њена два друга, наводно, у шетњу. На путу су срели још неку децу, па су та два другара моје ћерке остала са њима. Моја ћерка је остала са њим и онда је у близини залајао пас. Александар је шчепао и говорио јој: “Јао, не бој се, ја ћу те сачувати”. Одвео је на неких 50-ак или 100 метара од сале. Онда је почео да је љуби, грли… О том не могу да вам причам, немам снаге“, рекао је тада отац несрећне девојчице.

Прочитајте још:  Адвокат ухапшених Срба: Добили су допунску казну и забрану уласка на Космет

Блиц

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *