СНС објавио мапу „подвига“: Поносни што су вакцинисали Вучића и садили дрвеће

2

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Српска напредна странка објавила је претходне недеље интерактивну мапу Србије у којој су садржани “сви успеси” власти у последњих десет година.

Осим тога што су државни пројекти представљени као пројекти партије и једног човека, мапа напредњака садржи и комичне елементе – па је тако као значајан успех на развоју екологије у последњих десет година наведено постављање пуњача за електро аутомобиле.

Напредњаци се загревају за кампању; партијска машинерија постепено се припрема за изборе који су, како је говорио лидер СНС и његова помоћница Ана Брнабић, “кључни за будућност Србије”. У ту сврху, на терену се већ прибављају капиларни гласови, мењају места пребивалишта гласача тамо где је потребно повећати подршку и где постоји страх од пораза, застрашују грађани “повратком жуте банде која је пљачкала Србију”, али и говори афирмативно о “десетогодишњем препороду земље”.

Под називом “Дела говоре”, СНС је представила “интерактивну мапу Србије” у којој су приказана “највећа достигнућа” у области спорта, екологије, инфраструктуре, културе, здравства, образовања. Наравно, поменуте су и инвестиције, које су, уколико посматрате презентацију напредњака, настале захваљујући новцу који је неко из СНС издвојио.

Уз све то, владајућа странка је као значајан еколошки успех у претходних десет година представила постављање пумпи за електро аутомобиле и садњу дрвећа, док је као значајан напредак на пољу здравства назначена вакцинација председника Србије Александра Вучића у Рудној Глави.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Владајућа странка показала је да није ни алергична на преузимање туђих “заслуга”, па је тако инвестициони пројекат компаније Мишелин у пиротској фабирици “Тигар Тајерс”, који је у априлу 2012. године најавио бивши председник Србије Борис Тадић, представљен као резултат рада СНС из 2013. године.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Вучић је сам себи опозиција: "Из Србије не одлазе само млади, већ и старији јер траже бољу будућност!"

На исти начин, напредњаци су преузели заслуге за довођење аустријске фабрике Сваровски у Суботицу, али и за рад фабрике Леони у Прокупљу и фабрике Бош, чији долазак у Србију је договорен још 2011. године.

Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *