Крадљивац струје руководећи кадар у ЕПС-у!

0

Foto: EPS

Веле да су „чудни путеви Господњи“, али још чуднији су они које обезбеди чланска карта, подупрта менаџерском титулом, стеченом на некој од ливада, које су постале центри образовања за армију кадрова владајуће странке.

Лакоћа са којом се прихватају сваке функције, поодавно је престала да чуди било кога, а безвредни, неписмени или полуписмени су већ прешли у навику.

На својим састанцима, где се намештају, удомљују, убацују и уваљују, главно је питање „хоћеш ли“, него – јеси ли способан, знаш ли и умеш ли…

Да је то извесно тако, сведочи и случај једног од водећих кадрова и функционера СНС-а….Овај колега Јосипа Броза по образовању и менаџер опште праксе, иначе нагло обогаћен у задњих 10 година, крупним корацима гази у заумне лавиринте и зону сумрака трајања једне власти. Његов узлет, политички и материјални, не би био ништа чудно, јер је то правило кад су менаџери тј СНС-кадрови у питању. Ипак, овај зглавак пантљичаре која разара јавни сектор по много чему је уникатан!

Ако се тражи стручност или било шта што квалификује овог полуписменог младунца за упослење у ЕПС-у, онда то једино може бити његово искуство у – крађи струје!

Наиме, пре неку годину утврђено је да је пар његових „туристичких капацитета“ нелегално, тј на „дивље“ неку годину прикачено на електро-мрежу! Уследио је стандардни поступак, као и за све оне који краду струју, који би неминовно водио до кривичног процеса, али политичка припадност је надвладала закон, па се он „нагодио“ са електродистрибуцијом и уплатио 200.000 динара!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  ЕПС и званично постаје акционарско друштво?!

Његови партијски пајтоси наоколо шушкају да је и тај новац узео из партијске касе. И, како је избегао кривичну одговорност, тако је и у странци наставио свој успон, па је удомљен, ни мање ни више него у ЕПС!!

Звучи сулудо и апстрактно, али ето – један крадљивац струје је руководећи кадар у ЕПС-у! Тако да су и сви одговори на дилему – откуд ова „кичма српске привреде“ у колапсу, знатно јаснији…

Васељенска

Бонус видео:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *