„Крив је Кривокапић, извукли смо га из прашњавог кабинета као анонимуса“

0
Милан Кнежевић

Милан Кнежевић

Један од лидера Демократског фронта (ДФ) Милан Кнежевић рекао је да су Здравко Кривокапић и Дритан Абазовић у Острогу формирали савез против тог блока, као и да су они одговорни за актуелну политичку кризу у Црној Гори.

Кнежевић је подсетио на изборну ноћ 30. августа када је на десетине грађана певало на улицама „Нек’ се чује са небеса, нема више ДПС-а“ и поручио да „изгледа да је то само био сан летње ноћи“.

„Сад се пева ‘Нек се чује са небеса, све је више ДПС-а, више супе мање меса“, казао је Кнежевић.

Он сматра да су кривци за ову ситуацију “овде неприсуствујући” Здравко Кривокапић и његов “албански брат” Дритан Абазовић, “који су направили савез против ДФ-а у манастиру Острог”, пренеле су Вијести.

“Није Дритан крив, јер смо указали да Дритан неће штитити интересе Срба. Нама је крив Здравко Кривокапић, човек којег смо заједно са СПЦ епископима и свештеницима, као тоталног анонимуса, извукли из прашњаваг кабинета и поставили га да буде први на изборној листи”, казао је Кнежевић. Он је рекао да су управо они “овакви какви су – ћелави, крезуби, са шарафима…” победили ДПС Мила Ђукановића.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Тада су знали с ким иду у коалицију…и уместо да 30. августа разговарамо о помирењу, десило се да је наш носилац листе ујутро са букетом цвећа отишао код једне амабасдорке и тамо пољубио врата. Неколико дана након тога је потписао споразум са осталим лидерима већине, Абазовићем и Бечићем, без конслутација са лидерима из коалиције За будућност Црне Горе”, рекао је Кнежевић.

Прочитајте још:  Пала Влада Здравка Кривокапића

Тада је, како је навео, Кривокапић поручио да више није са њима.

Нова.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *