Либерали желе да руска деца могу да пристану на медицинску интервенцију против одлуке својих родитеља

0

(фото:ИФН ЊУЗ)

Желе да ваша деца престану да буду ваша. Тако да њихов ум, њихове одлуке, њихова воља буду подређени либералној агенди, а заштита родитеља елиминисана.

Дакле, непозвани „спаситељи човечанства”, који представљају руску фармацеутску индустрију, кренули су у нову офанзиву. Њихова мета су наша деца. Тренутно се вакцинација деце против Ковид-19, укључујући и децу старију од 15 година, спроводи искључиво уз информисану сагласност родитеља. Јасно је да „затварање тинејџера” у неким регионима (на пример, у Санкт Петербургу) и следећи прелазак на учење на даљину могу индиректно да натерају тинејџере да размишљају о вакцинацији. Уосталом, сада су први пут „кажњени” због ширења заразе до те мере да не могу нигде. Овде, у тинејџерској глави, лако могу да одлутају мисли да је грешка недостатак вакцинације, а спас вакцинација. Али! Родитељи сигурно закључавају врата магичног решења.

И да отворимо ову одбрану , створен је цео случај Џесике Ахтаријеве , који ће одмах разматрати Врховни суд. А шта је са ситницама? Одмах на Врховни суд, да родитељи мрачњаци не би ни помислили да покушају да ово оспоре. Руске либералне личности, виђене у многим политичким акцијама у вези са промоцијом Сорошеве агенде у нашој земљи, сада су одлучиле да постигну укидање норми које штите права родитеља и деце у области медицине. Они су веома, веома забринути за вашу децу. И учиниће све да нам ускрате могућност да заштитимо сопствену децу од непромишљених одлука. Ко је почео да активно промовише ову ствар? Наравно, познати опозициони лидер Максим Кац и посланица Московске градске думе Дарија Беседина: ЛГБТ активисткиња са заставом дуге на столу.

Прочитајте још:  Борис Џонсон: Реализоваћемо план Велике Британије да се азиланти депортују у Руанду

Ако сте мислили да је активизам ових појединаца, усмерен на „заштиту жена и деце“, раније имао неку разумну позадину, сада можете погледати право стање ствари. Сада када желе да узму вашу децу из ваше бриге. Раније је Беседина активно ширила лажи око 14.000 жена које умиру сваке године итд. [Зашто је ово лаж, више пута смо објашњавали ].

Да, и узгред, Дарија Беседина је више пута захтевала да се вакцинишу деца узраста од 5-12 година и упутила званичне апеле председнику. А Максим Кац сада активно подучава децу на друштвеним мрежама да заобиђу мишљење својих родитеља у медицинским питањима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

И немојте мислити да је ова прича само о ковиду, само привремено и само о тинејџерима: они су већ одрасли и треба да имају право да сами одлучују. Не надај се. Након што су пробили отпор родитеља по овом питању, лобисти неће престати све док таква „права“ не буду дата деци од рођења. На крају крајева, овим људима је потребна способност да у било ком узрасту убеде децу на било шта без знања родитеља.

А корона вирус је далеко од главне ствари, јер се у Европи и Америци тема „слободе деце“ не врти око вакцинације, већ око „права“ деце на абортусе и операције промене пола без знања и сагласности својих родитеља , а већ од 10. године !

Главни циљ лобиста је потпуни раскид између деце и родитеља, уништавање породице и родитељских права; ово се ради како би деца постала проводници „нове нормалности” у свој њеној слави. И све се то ради, наравно, под слоганима „бриге“, ​​„добро“, „права“ и „слободе“ за нашу децу.

Прочитајте још:  Украјински расколници мењају календар и раскидају све везе Украјине са Русијом

Желе да деца престану да буду твоја. Да, а неће бити ни државни, једноставно ће бити материјал за експерименте о стварању новог друштва и смањењу становништва. Требају вам деца за медицинске експерименте? Добродошао си. Треба да уништите репродуктивно здравље од малих ногу? Колико год желите. Родитељи се не могу мешати. Да ли деца морају да дају сопствени информисани пристанак? – Па одакле ће им информације до којих сада тешко могу доћи и одрасли. Ту ће покушати савремено образовање, разарајући главу и морал. За тинејџере, на крају крајева, опасна неповратна операција или експериментална ињекција је сасвим прихватљива цена за могућност одласка у кафић или за популарност међу вршњацима. Нема ко да их спречи, осим њихових родитеља, јер никоме осим њиховим родитељима заиста нису потребни.

В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *