„ПОВЕРОВАЛИ СМО ПСИХОПАТАМА… Сатана нас води у највећу и најстрашнију катастрофу.“ Старац Елпидије

0

(фото:3 РИМ)

Свештеник Грчке православне цркве Елпидије Вајнакис је 31. јануара 2022. рекао да су током пандемије коронавируса људи веровали психопатама.

У емисији радио станице Фокус ФМ отац Елпидије је нагласио да верник треба да има „велико поверења у Бога, јер је основа радости љубав, а основа љубави поверење . То испуњава наше душе у овом периоду нашег живота.”

У контексту разговора о корона вирусу, свештеник је нагласио да „људи широм света не могу да схвате да све што се дешава око нас диктира сатанина жеља да доминира нашим животима. А сада се спрема да нас одведе до највеће и најстрашније катастрофе коју свет никада раније није видео.”

„Изгубили смо љубав према Богу, изгубили смо и поверење, веровали смо психопама, поверљивим убицама људи. Њима су потпуно веровали не само обични људи, не само политичари, већ и ми црквени људи “, рекао је свештеник.

В.Т.Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *