Глишић: Имаћемо спектакуларну до сад невиђену листу за парламентарне изборе

0
снс

СНС

Председник Извршног одбора Српске напредне странке (СНС) Дарко Глишић изјавио је данас да ће СНС на предстојећим парламентарним изборима имати „спектакуларну, од сад невиђену листу“.

 

„Нека имена су се већ појавила у јавности, биће још личности које ће нам јавно, недвосмислено дати подршку“, рекао је Глишић за ТВ Пиник.

Он је рекао да ће поред осталих на листи бити научник Стојан Раденовић, редитељ Лазар Ристовски, спортиста Марко Кешељ.

Према његовим речима „то су независни људи, који мисле својом главом, виде својим очима да се гради, нове фабрике, путеве“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Нека дела говоре 3. априла. Кључно је питање да ли ћемо се определити да наставимо да идемо напред или да се вратимо уназад. Свака одлука коју је донео Александар Вучић се показала као исправна. Знао је шта ради, имао је храбрости за то“, рекао је Глишић.

Како је навео, „борба, рад и труд, пре свега председника Вучића, биће у наредних пет година нешто што ће Србију издићи на такав ниво да сви који овде живе или долазе кажу да је ово место за леп живот“.

Данас

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *