Хрватски научник: Вакцинисање људи који су прележали ковид 19 велика превара!

1

(Фото Бета)

Хрватски научник и лекар др Гордан Лауц је објавио да је вакцинисање људи који су прележали Ковид 19 велика превара.

„Ни за једну другу болест у историји медицине никоме није пало на памет да вакцинише појединца који је ту болест прележао пре неколико месеци. Међутим, маркетинг произвођача вакцина нас је уверио да они који су се опоравили морају да се вакцинишу против САРС-ЦоВ-2. И мене су убедили. Такође сам веровао да су објављене студије које су спонзорисали произвођачи вакцина и да сам вакцинисан након што сам преболео KОВИД-19. Није срамота ако вас преваре институције као што су ЦДЦ, ФДА или СЗО. Срамота је да је наша цивилизација доспела у фазу да нас такве институције обмањују да би обезбедиле профит пандемској индустрији.
Нажалост, добра наука је спора и тек данас са великом сигурношћу знамо да је вакцинисање оболелих било мотивисано искључиво профитом, а не здравственом заштитом.

Водећи медицински часопис ЈАМА објавио је јуче рад истраживача са Универзитета Џонс Хопкинс који су скоро две године мерили количину антитела у крви оних који су преболели КОВИД-19.

Закључак је јасан: након опоравка развијате сличну количину антитела као и након вакцинације, али након опоравка, антитела не трају само неколико месеци као код вакцинације, већ скоро две године (тј. вероватно дуже, али је студија трајала толико дуго).

Детаље рада можете прочитати, шта о њему каже сам аутор.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тужно је што су вакцине, које су једно од најважнијих достигнућа медицине, због корпоративне похлепе и подмићивања јавних функционера постале једна од највећих преваре у овој пандемији. Да, требало је вакцинисати старије и угрожене, али вакцинација оних који су преживели КОВИД-19 (као и здраве деце и младих) мотивисана је искључиво профитом, сматра др Лауц.

Прочитајте још:  Вирусолози саветују: Отворите прозоре, вирус нема крила

Србин инфо

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Хрватски научник: Вакцинисање људи који су прележали ковид 19 велика превара!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *