Весић се смиловао: Мештани Остружнице на корак до решења

0

Више од деценије, мештани Остружнице нису имали пуно избора док су преко Обреновачког пута прелазили на другу страну. Уместо пешачког прелаза чекале су их две дупле беле траке, а семафоре су мањала светла аутомобила који су непрестано наилазили. Ово, међутим, може бити део прошлости након што је заменик градоначелника Београда, Горан Весић упутио предлог Влади Србије у циљу решења овог проблема.

„Јуче смо од стамбеног предузећа обавештени да је Дирекција за грађевинско земљиште дала зелено светло, да је Горан Весић упутио допис Влади Србије и сада је све на њима. Речено нам је да би проблем требало да буде решен у наредних недељу-две“ наводи Никола Тодоровић, један од мештана Остружнице.

Портал Нова.рс је у неколико наврата писао о Обреновачком путу и мукама које са њим имају мештани Остружнице, који су, забринути, више пута истицали да до њихових кућа не могу да прођу ватрогасна или возила хитне помоћи.

Станарима је у општини Чукарица раније речено да проблем може бити решен за пет година

Нова.рс

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *